Exista mai multe anticariate care cumpara carti indiferent daca acestea sunt noi sau vechi si fara o selectie anume de domenii. Acestea se pot regasi la o simpla cautare pe internet, deoarece exista multe anunturi care ofera acest serviciu.

Daca o persoana detine foarte multe carti si are nevoie sa mai elibereze din spatiul alocat acestora sau daca pur si simplu are nevoie de niste bani in plus pe care doreste sa ii obtina rapid, aceste anticariate sunt solutia perfecta. Oricine poate vinde carti pe care nu le mai foloseste printr-o metoda foarte accesibila si rapida.

In acest fel, cartile sale vor ajunge la alti cititori care se vor bucura de ele, iar ei vor castiga spatiu si bani. Deseori, pasiunea pentru lectura implica si dorinta de a detine o biblioteca cat mai mare. La un moment dat, biblioteca devine atat de aglomerata incat nu mai exista spatiu pentru cartile noi, care urmeaza a fi citite. Din acest motiv, cititorii se afla in situatia de a fi nevoiti sa renunte la o parte din acestea.

Cititorii pot dona cartile, insa daca doresc si sa castige un venit suplimentar cu ajutorul numeroaselor carti pe care le detin, ei pot accesa anunturile de tipul „cumpar carti vechi”, si pot vinde in acest fel cartile unui anticariat care va oferi un pret rezonabil.

Cumpar carti vechi | anticariate care cumpara carti | Anticariat-Carti.com

anticariate care cumpara carti

Unde se gasesc astfel de anunturi

Pe internet circula numeroase anunturi de acest tip, iar cititorii sunt incurajati sa apeleze la aceasta metoda daca vor sa isi elibereze bibliotecile intr-un mod rapid si profitabil. Un astfel de anticariat, care cumpara carti din orice domeniu (literatura, religie, matematica, stiinte exacte, dezvoltare personala, dictionare) este Anticariat-Carti.com. Dupa contactarea acestora, reprezentantii anticariatului vor evalua gratuit cartile pe care vanzatorul doreste sa le vanda si ii vor oferi pe loc pretul corespunzator.

Vanzatorul va fi astfel scutit de efortul transportului si isi va primi rapid banii in schimbul cartilor din biblioteca sa pe care nu le mai foloseste si care erau sortite sa ajunga la gunoi sau sa fie pierdute printre rafturi.