Iarna este anotimpul care aminteste de copilarie, de sarbatorile petrecute in familie alaturi de cei dragi. Este un anotimp de nostalgii, de creat noi amintiri alaturi de persoanele iubite si, mai ales, de stat in casa si citit. Pasionatii de citit nici nu pot concepe gandul lecturarii unei carti fara sa fie acompaniati de o ciocolata calda cu scortisoara sau sa aiba pe fundal instrumentalul colindelor favorite.

Cei care vor sa isi mareasca stocul de carti de citit cu lecturi de care sa se bucure chiar in aceasta iarna, pot citi in continuare pentru a afla titluri de-a dreptul interesante. Principalele exemple care pot fi luate in considerare sunt cele de mai jos.

  1. Zuleiha deschide ochii”, Guzel Iahina

Iubitorii de suspans si actiune, care vor sa fie smulsi din zona lor de confort, vor adora cu siguranta fiecare pagina din „Zuleiha deschide ochii”. Actiunea cartii incepe in 1930 si se deruleaza pe o perioada de aproximativ saisprezece ani. Personajul principal este incercat de o multime de probleme ale vietii, suferind pierderea a cinci copii. Cei care vor sa descopere mai mult din viata personajului oropsit pot lua in considerare Anticariatul Printre Carti.

  1. Chemarea ingerului”, Guillaume Musso

Pasionatii de romantism, spectacol, tensiune si suspans in adevaratul sens al cuvantului pot opta pentru „Chemarea ingerului”, o carte care este citita, de regula, in timpul sezonului rece. Actiunea sa se desfasoara cand la New York, cand la Paris, San Francisco, Londra. Romanul debuteaza cu doi straini, un barbat si o femeie, care se ciocnesc din greseala intr-o sala de asteptare si care locuiesc in colturi total opuse ale lumii. PrintreCarti.ro cuprinde si astfel de carti pentru pasionatii de lecturile romantice de Craciun

Carti de citit | Anticariat Printre Carti | PrintreCarti.ro

carti de citit

  1. Accidentul”, Mihail Sebastian

Actiunea se petrece in Bucuresti, iarna si debuteaza cu personajul principal, Nora, care sufera un accident de tramvai. Printre toti trecatorii care s-au adunat in jurul sau se remarca un barbat, Paul, cu care aceasta urmeaza sa aiba o poveste complicata de dragoste. Este o carte despre cautarea sinelui in trecut si despre vindecarea acestuia.

Cartile amintite anterior sunt doar cateva exemple care pot fi luate in considerare pentru o experienta de-a dreptul speciala in aceasta iarna.