Serviciul de epilare definitiva in Bucuresti este din ce in ce mai solicitat, deoarece este capabil sa indeparteze definitiv parul nedorit de pe corp. La Salon Joya, un salon de infrumusetare din sector 1, femeile beneficiaza de cele mai bune servicii de epilare definitiva cu laser SPL.

Acest salon ofera la inceput o sedinta gratuita pentru mustata si axila, astfel incat clientele sa se poata convinge de aceasta noua tehnologie, foarte eficienta. Preturile sesiunilor de epilare definitiva cu laser SPL sunt prezentate pe site-ul JoyaSalon.ro.

Indepartarea parului cu laser presupune un tratament cu multiple beneficii. Este recomandata epilarea inainte cu un aparat de ras pentru ca firul de par sa creasca mai gros si mai inchis la culoare. Lumina monocromatica a laserului actioneaza mai puternic asupra acestui tip de fir de par, obtinand rezultate eficiente in mai putin timp.

In ce consta serviciul de epilare definitiva cu laser SPL?

Lumina intens pulsata a laserului patrunde in piele si este absorbita de melanina. Aceasta absorbtie incalzeste la o temperatura de 70 de grade Celsius firul de par si are ca rezultat uciderea sa. Sute de foliculi de par sunt ucisi cu ajutorul laserului SPL. Firele de par vor cadea apoi intr-una sau doua saptamani.

Tratamentele de epilare de lunga durata sunt programate conform unui algoritm al fiziologiei cresterii parului. Un laser functioneaza numai pe o singura lungime de unda si este adaptat teoretic doar unui singur tip de piele si par. Datorita spectrului sau larg, permite tratarea diferitelor tipuri de piele si par.

Epilare definitiva in Bucuresti | Salon de infrumusetare din sector 1 | JoyaSalon.ro

salon de infrumusetare din sector 1

Epilarea cu laser SPL doare?

Senzatia de durere este extrem de variabila de la un client la altul. Depinde de:

  • sensibilitatea individuala;
  • zona corpului (fata este mai sensibila decat picioarele, centrul fetei mai sensibil decat marginea fetei);
  • pigmentarea pielii – cu cat pielea este mai pigmentata, cu atat epiderma va fi mai incalzita, iar disconfortul mai mare;
  • densitatea parului (cu cat exista mai multe fire de par pe cm patrat – cu atat este mai mare senzatia de caldura).

Pentru multe femei, epilarea cu laser SPL este mult mai dureroasa decat ceara, iar altele nu simt nici o durere.