Vanzarea unei cantitati mari de carti, din confortul casei, se traduce in obtinerea fara efort a unei sume de bani in plus. Multi isi doresc un astfel de venit, fie pentru a investii in hobby-uri si activitati preferate, fie pentru a acoperi anumite cheltuieli urgente sau neprevazute.

Oricare ar fi motivul pentru care vor sa obtina un venit in plus, cei care se afla in posesia unei cantitati mari de carti pot lua in considerare vanzarea unora dintre ele sau chiar lichidarea unei intregi biblioteci. Acele carti care stau uitate pe birou, volumele sau colectiile intregi de pe rafturile bibliotecii pot fi vandute prin raspunsul afirmativ la anuntul anticariat cumpar carti.

Vanzare rapida a cartilor vechi si noi din confortul casei

Persoanele care iau decizia de a vinde carti nu mai trebuie sa faca fotografii si sa le posteze pe site-uri de vanzari-cumparari sau sa mearga personal la sediile anticariatelor pentru a obtine o oferta buna. Este suficient sa ii contacteze pe anticarii de la CumparCarti.ro, care se ocupa de evaluarea si plata cartilor la domiciliul vanzatorului.

Mai mult spatiu in biblioteca pentru cartile noi

Exista persoane pe care nu le intereseaza in mod principal obtinerea unui venit in plus, dar care isi doresc mai mult spatiu in biblioteca personala si nu stiu cum sa rezolve aceasta problema. Aruncarea cartilor nu reprezinta o solutie, mai ales ca exista o modalitate prin care se poate recupera o parte din investitie – vanzarea la anticariat.

Anticariat cumpar carti | cumpar carti vechi | CumparCarti.ro

Anticariat cumpar carti

CumparCarti.ro ofera vanzatorilor de carte optiunea de a lichida o biblioteca sau de a vinde o cantitate mare de carti. Este o optiune foarte buna mai ales in cazul persoanelor care se muta si au biblioteci intregi pe care nu le pot transporta cu ele. In aceste circumstante, anuntul “cumpar carti vechi” isi dovedeste utilitatea, fiind o varianta rapida si sigura.

La anticariat se pot vinde orice fel de carti, de la carti vechi si noi, pana la colectii si enciclopedii ilustrate. Vanzatorii se bucura de confort si rapiditate, procesul de vanzare fiind unul simplu, care se desfasoara la domiciliul lor.