Norocosii care au avut posibilitatea de a deschide un restaurant, fie el si mai mic, se bucura de numeroase avantaje de pe urma acestei decizii, insa numai in conditiile in care nu neglijeaza achizitionarea si implementarea unui soft restaurant pentru afacerea lor. Un restaurant poate aduce numeroase beneficii materiale, dar si satisfactii profesionale administratorilor, indeosebi in plin sezon de nunti si botezuri. Magazinul online CasedeMarcat.eu ofera tuturor celor interesati posibilitatea de a investi intr-un soft restaurant foarte modern si eficient care ii ajuta la administrarea afacerii.

Beneficiile unui soft restaurant

In oferta magazinului Case de marcat nu intra numai softurile pentru restaurante, ci si solutii pentru cafenea si soft retail, cu avantaje clare pentru controlarea unui business in mod efiicent. Orice proprietar sau adminstrator al unui restaurant stie cat de greu era pentru chelneri sa gestioneze comenzile venite de la fiecare masa in parte folosind carnetelul, de cate ori pierdeau sau incurcau foile si cat de greu era sa tina pasul cu toate exigentele clientilor.

Acum, gratie unui soft restaurant modern, acestea nu mai reprezinta o problema. Softul pentru restaurant simplifica foarte mult procesul de preluare a comenzilor in mod digital si transmiterea lor catre bar si bucatarie, reducand timpul alocat preluarii comenzilor si transmiterii lor in bucatarie. Astfel se elimina erorile umane care se datoreaza neintelegerii scrisului si interpretarii in mod eronat.

Mai mult decat atat, un soft pentru restaurant dispune de un modul de rezervari care asigura monitorizarea evenimentelor in mod eficient, avand un calendar complex ce se va dovedi perfect pentru gestionarea rezervarilor in mod centralizat. Softul este combinat cu modulul bucatarie, cu rolul de a optimiza proceselede preluare, pregatire si livrare a comenzilor, face legatura clienti-ospatari- bucatari- barmani, astfel incat sa se confirme inclusiv realizarea preparatelor.

Soft restaurant | soft retail | CasedeMarcat.eu

soft restaurant

Nu in ultimul rand, un astfel de software dispune de modulul gestiune ce permite personalului sa tina o evidenta clara asupra stocului semipreparatelor si materiilor prime, modul ce permite inventarierea facila in vederea verificarii stocului si automatizarii procesului de productie pe baza retetelor de preparare. Se va vorbi si de un control riguros al fluxului de numerar ce este destinat platilor efectuate catre furnizori si necesitatii de aprovizionare, modul ce asigura verificarea si urmarirea activitatii in timp real.

Asadar, un astfelde soft isi va dovedi eficienta pentru ca procesul de productie al preparatelor, de rezervare a meselor, de preparare a alimentelor sa se desfasoare in cele mai bune conditii, eliminand erorile umane.