Iarna se instaleaza din ce in ce mai comod in unele zone ale tarii, iar asta face ca oamenii sa adore sa petreaca tot mai mult timp in casa, iar pregatirea masinii sa fie pe fuga si niciodata in mod corespunzator. Dar, exista cateva lucruri care merita toata atentia inainte de a porni la drum.

Alo Tractari este o companie care ofera servicii de tractari auto in sector 1 din Bucuresti si nu numai, iar echipa doreste sa sublinieze importanta dotarii masinii cu echipament adecvat si pregatirea pentru orice situatie intalnita pe drum. Accidentele pot fi evitate prin luarea masurilor de siguranta corecte!

Autovehiculele au nevoie de o cantitate constanta de antigel, astfel incat sa poate mentine in continuare sistemele de racire. In timpul verii oamenii utilizeaza un amestec cu mai multa apa decat antigel, ceea ce poate deveni o problema in timpul iernii, deoarece apa din circuit poate ingheta. Asigurati-va ca ati inlocuit lichidul de vara cu cel de iarna pentru a evita orice neplaceri!

Anvelopele de vara nu pot face fata pe un teren alunecos, iar folosite in timpul iernii, reprezinta un pericol pentru siguranta. Anvelopele de iarna trebuie montate imediat ce se instaleaza vremea rece. In plus, asigurati-va ca aveti cel putin doua lanturi pentru anvelope in portbagaj, deoarece nu stiti niciodata ce fel de conditii de drum ati putea intalni.

Tractari auto in sector 1 | alotractari.ro

tractari auto in sector 1

Exista ideea conform careia spalarea masinii in timpul iernii nu este recomandata deoarece poate ingheta. Desi acest lucru poate fi adevarat in conditii extrem de reci, in unele zone nu se aplica. Cu toate acestea, un lucru ce trebuie avut in vedere este faptul ca sarea imprastiata ca si material antiderapant, poate fi devastatoare pentru piesele metalice ale masinii. Daca nu este indepartata, sarea poate compromite caroseria masinii prin rugina. Spalati masina in mod regulat chiar si iarna!

Oricat de mult v-ati pregati, soselele sunt imprevizibile. Asta nu inseamna sa plecati la drum fara pregatire prealabila, ci sa aveti in minte ideea ca odata iesit pe sosea, se poate intampla orice. Pentru asemenea situatii serviciile de tractari auto au program non-stop! Una din companiile care ofera servicii de tractari auto non-stop este WLC, prin Alo Tractari si echipa mobila. Accesati alotractari.ro si aflati informatiile care va intereseaza, dar nu uitati sa notati numarul de telefon la care sa apelati atunci cand aveti nevoie!