Nimeni nu vrea sa ramana blocat sub zapda in perimetrul curtii, iar pentru acest lucru ar fi extrem de necesar sa aveti la indemana instrumentele necesare pentru a curata zapada din curte in cel mai eficient mod.

Zapada este extraordinara, ne miram de ea in fiecare an si totusi, aceasta poate fi o mare provocare atunci cand cade fara incetare si blocheaza accesul in diverse locatii sau limiteaza libertatea de miscare. Curtea casei este un loc in care zapada se poate aduna in fiecare coltisor, facand ca deplasarea sa fie mai dificila sau chiar imposibila daca nu este curatata in mod frecvent. Pentru a face fata volumului de zapada ce cade in sezonul rece, orice proprietar de casa ar trebui sa se inarmeze cu niste instrumente care sa il ajute sa indeparteze zapada in cel mai eficient mod. Iata cateva dintre cele mai utilizate unelte!

Cea mai cunoscuta unealta de indepartare a zapezii din curte este, evident, lopata. Exista mai multe tipuri de lopeti, cu diverse utilizari, insa producatorii au avut grija sa scoata pe piata una special pentru zapada. Cu ajutorul lopetii puteti curata toate curtea, dar este utila in special in locurile inguste unde nu ar putea fi folosita o masina speciala de indepartat zapada.

In cazul in care trebui sa eliminati zapada dintr-o curte mare, alei late, parcare sau drum de acces, lopata manuala nu mai este de foarte mare folos, insa o freza de zapada asigura o deszapezire rapida si fara efort prea mare.

Lopetile sunt eficiente pentru zonele bine acoperite de zapada, insa matura isi face foarte bine treaba pe alei, trotuare si terase. Aceasta poate fi unealta care definitiveaza munca depusa cu ajutorul lopetii, foarte utila mai ales pentru persoanele pentru care detaliile fac diferenta.

Proiect imobiliar din Corbeanca | paladinresidence.ro

proiect imobiliar din Corbeanca

Daca urmeaza sa cumparati una din frumoasele case din Corbeanca, cel putin doua dintre aceste unelte vor fi indispensabile. Cu o curte mare, terasa si trotuare, chiar veti avea nevoie de o matura si o lopata drept ajutor. In cazul in care sunteti in cautarea unei case ideale, trebuie neaparat sa accesati paladinresidence.ro pentru a vizualiza intregul proiect imobiliar din Corbeanca!