3 motive pentru care sa cumperi un laptop second hand pentru copilul tau

Curiozitatea copiilor este una fara margini, iar parintii nu ii pot feri pentru totdeauna de capcanele tehnologiei actuale. Indicat este ca atunci cand considera ca este momentul potrivit, mamele si tatii sa cumpere pentru cei mici calculatoare refurbished, adica dispozitive pe care copiii le pot folosi pentru a invata cum sa manipuleze un device mobil, cum sa tasteze, dar si cum sa foloseasca cel putin programele de baza ale Windows-ului. In randurile ce urmeaza, parintii pot citi despre principalele motive pentru care nu trebuie sa dea pe mana nazdravanilor obiecte performante, foarte scumpe, ci calculatoare la mana a doua.

Perioada de tranzitie si invatare

Pentru inceput, cel mai important motiv pentru care copiilor nu trebuie sa li se ofere dispozitive foarte scumpe este acela ca ei se afla in perioada de tranzitie, in perioada de invatare, in care inca afla ce sunt calculatoarele, pentru ce au fost realizate, dar si cum pot fi folosite. Mai mult, atunci cand cei mici descopera magia internetului, isi pierd interesul pentru alte activitati care ar trebui sa fie mai importante pentru ei, mai ales in primii ani de viata. Lectura, jocurile cu prietenii de aceeasi varsta si curiozitatea pentru descoperirea naturii trebuie sa continue sa fie printre activitatile principale ale celor mici!

Neatentia, caracteristica principala a copilariei

De cele mai multe ori, copiii sunt foarte neatenti cu lucrurile pe care le folosesc, nefiind constienti de valoarea acestora. De exemplu, atunci cand primesc obiecte scumpe, micutii le trateaza la fel ca pe niste jucarii, considerand ca este in regula sa le dezmembreze, sa le picteze sau, pur si simplu, sa le foloseasca drept suport pentru diferite alte obiecte. Mai mult, nu este exclus ca cei mici sa verse lichide sau mancare pe calculatoare si, cu siguranta, niciun parinte nu isi doresc sa cumpere modele foarte scumpe, de ultima generatie, care sa fie stricate in numai cateva zile de la realizarea investitiei.

Calculatoare refurbished | laptop ieftin | It-sh.ro

calculatoare refurbished

Acomodare cu tehnologia

Nu in ultimul rand, copiii au nevoie de o perioada de acomodare cu tehnologia, cu ce presupune aceasta, dar si cu puterea pe care o are asupra utilizatorilor sai. Micutii au nevoie sa fie lasati sa inteleaga singuri cum functioneaza calculatoarele, pentru ca, mai tarziu, parintii sa le poata cumpara, la momentul potrivit, un laptop ieftin, care sa ii ajute sa se bucure si mai mult de tehnologie. Folosind site-ul It-sh.ro, adultii pot gasi o gama variata de modele de calculatoare si laptopuri si, cu grija, pot alege modelele care li s-ar potrivi micutilor lor!