Toata lumea vrea sa economiseasca cativa bani atunci cand are aceasta sansa. Totusi, uneori, decizia inteligenta este aceea de a cheltui mai mult pentru achizitia unui produs de calitate superioara care va dura mai mult. Acest lucru este valabil mai ales atunci cand vine vorba de cumpararea unei haine de blana naturala.

Foarte multi oameni considera ca blana artificiala este la fel de buna ca cea naturala, deoarece seamana foarte bine. Adevarul este ca blana artificiala este stralucitoare pana la proba contrarie: nu este la fel de calduroasa si nici nu rezista prea mult in timp. Iata cateva dintre principalele motive pentru care blana naturala este o investitie mai buna decat cea in blana artificiala!

Stralucirea si culoarea unei haine de blana naturala sunt de neegalat in comparatie cu blana artificiala. Producatorii incearca sa reproduca aspectul blanei reale, dar cu cat incearca, cu atat arata mai nefiresc in majoritatea cazurilor. Mai mult, oricine a purtat o haina de blana naturala inainte, poate spune repede diferenta in ceea ce priveste modul in care se simte. Oricat de multe tipuri de blanuri ati incercat, blana naturala se va simti intotdeauna mai moale si va arata, in general, mult mai bine.

Blana naturala este facuta pentru a oferi caldura si pentru a rezista la elementele dure ale naturii: frig, ploaie, vant, zapada. Caldura naturala este greu de egalat atunci cand ai de-a face cu ceva artificial. Acesta este unul dintre factorii de care ar trebui sa tineti cont pentru a face o investitie cu adevarat eficienta!

Atunci cand este ingrijita si depozitata in mod corespunzator, este posibil ca o haina de blana sa dureze toata viata, ba chiar sa ramana mostenire urmasilor. Comparati acest aspect cu durabilitatea unei haine din blana artificiala la care, probabil, veti renunta dupa un sezon sau doua din cauza aspectului nefiresc. Desigur, veti plati ceva mai mult pentru blana naturala, dar investitia merita datorita longevitatii sale.

Haina de blana naturala | haine de blana | www.carolinadesign.ro

haine de blana

Echipa Carolina Design este intotdeauna disponibila sa raspunda la toate intrebarile pe care le aveti in legatura cu achizitia unei haine de blana. Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa accesati www.carolinadesign.ro, sa apelati la numerele de telefon expuse pe site sau sa veniti in cele doua locatii fizice din Timisoara!