Cine nu a auzit de Agatha Christie si ale ei romane polististe? Actiunea descrisa de celebra scriitoare reuseste sa tina cu sufletul la gura cititorul, iar deznodamantul este de cele mai multe ori imprevizibil. Datorita succesului masiv de care s-au bucurat, romanele sale au ajuns rapid best-seller-urile in intreaga lume si au fost transpuse chiar si pe marile ecrane.

De-a lungul vietii, autoarea a publicat peste 66 de romane, precum si unele povesti scurte. De asemenea, Agatha Christie a publicat cateva scurte novele si sub pseudonimul Mary Westmacott.

La Printre Carti exista o intreaga sectiune de romane politiste, SF, thriller si actiune dedicata pasionatilor genului. Spre exemplu, iubitorii operelor Agathei Christie au la dispozitie aproape toate operele scriitoarei britanice. De la cele mai celebre romane si pana la unele mai putin cunoscute, toate aceste carti se afla intr-o stare perfecta, fara sa prezinte urme de uzura.

Carti politiste pe care trebuie sa le citesti
  • Crima din Orient Express este poate cel mai cunoscut roman, acesta fiind adaptat de mai multe ori si pe marile ecrane. Actiunea se desfasoara in luxosul tren Orient Express, iar crima are loc in mijlocul noptii motiv pentru care toti calatorii devin suspectii principali.

Naratiunea confera o doza maxima de suspans si conduce cititorul prin ipoteze distincte fara a-i anticipa deznodamantul. Pe site-ul PrintreCarti.ro, clientii pot achizitiona romanul la un pret fara egal.

  • Zece negri mititei este, conform statisticilor, cea mai vanduta carte a autoarei. Publicat in anul 1939, romanul a reusit sa ramana in actualitate si este citit chiar si in prezent cu mare interes de pasionatii genului.

Agatha Christie | Carti la reducere | PrintreCarti.ro

carti la reducere

Actiunea se petrece pe o insula izolata, acolo unde, in stilul caracteristic apar tot felul de crime si situatii tensioante.

  • Moarte pe Nil este un alt binecunoscut roman ce il are in centrul atentiei pe detectivul Hercule Poirot. Acesta se afla ca de obicei la locul potrivit astfel ca ajuta la dezlegarea unui mister.

Cu putin noroc, clientii pot gasi toate aceste carti la reducere. In plus, comenzile de peste 129 lei beneficiaza de transport gratuit. In cazul in care produsele nu se ridica la nivelul asteptarilor, clientii pot le pot returna in decurs de 30 de zile.