Comparativ cu parcarea laterala, parcarea intre alte doua masini intr-un spatiu standard, poate fi uneori dificila, mai ales in cazul soferilor neexperimentati. Exista mai multe tipuri de spatii de parcare. Veti intalni, probabil, locuri de parcare drepte, dar si locuri cu marcaje diagonale. In ambele cazuri, manevrele nu sunt dificile, insa difera.

Inainte de a parca masina, trebuie sa gasiti un loc de parcare potrivit. Ideea este ca, exista mai multe aspecte ale unui loc de parcare ideal si fiecare sofer il poate alege in functie de principiile sale cu privire la acest aspect. In primul rand, atunci cand gasiti un loc de parcare, asigurati-va ca masinile din stanga si din dreapta sunt parcate intre liniile trasate si nu sunt situate prea aproape de locul in care doriti sa parcati dumneavoastra. Desigur, masina incape in locul disponibil, insa va fi dificil sa deschideti portierele pentru a iesi/intra.

Daca doriti sa lasati masina intr-o parcare pe timp de noapte, incercati sa gasiti un spatiu care este in imediata apropiere a unei lumini pentru o siguranta sporita.

Daca parcati in parcarea unui magazin sau centru comercial, incercati sa gasiti un loc care este mai departe de zonele in care se aduna carucioarele de cumparaturi. Nu toti clientii au grija de caruciorul pe care-l folosesc, unii chiar il lasa in parcare, iar acesta ar putea deteriora masinile din jur, mai ales in zilele cu vant.

Desi confortul este important, parcarea la jumatatea coloanei de locuri de parcare este adesea mai buna decat la inceputul unei coloane. Vehiculul va fi in deplina siguranta in acel loc, iar cand veti dori sa iesiti din parcare, traficul va fi mai liber pe caile de acces din mijloc, decat pe cele laterale.

Citind aceste lucruri, va dati seama de cati factori trebuie sa tineti cont pentru a putea parca masina intr-un loc complet sigur. Si asta doar pentru o vizita la magazin sau la o clinica medicala. Dar, cand vine vorba despre parcarea pe termen lung intr-un aeroport sau o parcare privata din apropierea aeroportului, situatia se schimba radical.

Parcare privata in aeroport Otopeni | park4fly.ro

parcare privata in aeroport Otopeni

Daca trebuie sa treceti printr-o asemenea experienta, nu stati pe ganduri, ci lasati masina la Park4Fly, o parcare privata in aeroport Otopeni. Pe site-ul park4fly.ro puteti vedea conditiile oferite, dar si beneficiile de a va lasa masina intr-o astfel de parcare pe termen lung in aeroport Bucuresti! Cu siguranta, veti pleca in calatorie fara nicio teama!