Fracturile de membre superioare sunt una dintre afectiunile des intalnite de medici, indiferent daca este vorba despre o simpla luxatie sau o fractura importanta. Daca in cazurile cele mai grave se recomanda imobilizarea membrelor in ghips, in cazul fracturilor sau a unor afectiuni specifice, pacientii trebuie sa poarte o orteza de mana.

De unde se pot cumpara orteze de mana?

Achizitionarea unui astfel de dispozitiv medical ar trebui sa se faca de la distribuitori autorizati, pentru a avea garantia ca produsele respecta toate prevederile impuse de domeniul medical si ofera siguranta in timpul folosirii. Cum folosirea mainii este esentiala, ortezele trebuie sa ofere sustinere membrelor fracturate, oferind astfel sprijin in procesul de vindecare.

Un astfel de distribuitor este magazinul online Med-Tehnica.ro, care este cunoscut si pentru gama variata de produse din domeniul medical pe care le comercializeaza, atat de unica folosinta, cat si cu o importanta mai avansata, cum ar fi aparatura specifica.

Serviciile medicale trebuie sa fie caracterizate de calitatea actului medical si de profesionalismul cadrelor medicale, precum si de aparatura medicala, care ar trebui sa fie una performanta, cum sunt, de exemplu, noile modele de aspiratoare chirurgicale. De aceea este important sa se aleaga un distribuitor care pune accent pe calitate, la preturi avantajoase.

Beneficiile purtarii unei orteze

Pe piata dispozitivelor medicale exista mai multe tipuri de orteze, de la cele de membru superior la cele pentru membru inferior si chiar pentru coloana. De obicei, acestea sunt recomandate de medicul specialist, dupa ce pacientul a suferit o contuzie, fractura, luxatie sau alte astfel de probleme, pentru sustinerea membrului respectiv. In acest fel se favorizeaza procesul de vindecare, iar durerea este ameliorata.

Orteza de mana | aspiratoare chirurgicale | Med-Tehnica.ro

Orteza de mana

De asemenea, ortezele mai sunt purtate si de sportivi de performanta, pentru a evita accidentarile sau pentru a minimiza durerile in cazul unei afectiuni minore, ori chiar pentru a trata sau reabilita membrul vizat.

In concluzie, cei care au primit recomandarea de a purta o orteza, de la medicul specialist, nu ar trebui ignorata, pentru a-si recapata mobilitatea si functiile membrului respectiv.