Genul literar thriller nu este usor de inteles, dar nici foarte dificil. Este un gen literar foarte apreciat de catre cititorii dornici de aventura si de suspans, de toti cei care duc o viata monotona si doresc sa traiasca la mare intensitate. Cartile thriller de pe rafturile online ale unui celebru anticariat din Bucuresti cu adresa virtuala PrintreCarti.ro sunt mici bijuterii slefuite cu multa imaginatie, originalitate, care prezinta o perspectiva interesanta asupra psihologiei personajelor.

Titluri de romane thriller inspirate de femei, disponibile in oferta unui anticariat din Bucuresti – carti thriller

Romanul “Pacienta tacuta” scris de Alex Michaelides face parte din categoria unor carti ieftine de vanzare care a fost clasificat ca si cel mai bun roman thriller al ultimilor ani. Povestea spusa in roman se invarte in jurul unui cuplu perfect format dintr-o pictorita de succes si un fotograf apreciat, a caror casatorie se incheie atunci cand el este gasit impuscat in cap, iar ea este gasita cu arma in mana langa cadavru.

Romanul “Femeia ascunsa” scris de E.G. Scott este un alt roman thriller care are in centrul actiunii o femeie pe nume Rebecca, ce traieste o iubire imposibla alaturi de Paul, un barbat insurat si cu un trecut indurerat. Cei doi traiesc o poveste de dragoste interzisa, fiind atrasi irezistibil unul de celalalt si sfarsesc prin a fi impreuna, perechea perfecta. Doua decenii mai tarziu apar secrete sumbre care le distrug casnicia perfecta a celor doi, casnicie in care ambii parteneri au aventuri.

Carti ieftine de vanzare | anticariat din Bucuresti | PrintreCarti.ro

anticariat din Bucuresti

Romanul “Necunoscuta din Tanger” scris de Christine Mangan urmareste povestea prieteniei dintre doua femei, foste colege de camera, care sunt despartite de un eveniment misterios. Dupa un an de la incheierea legaturii, are loc reintalnirea si reluarea unui joc psihologic periculos.

Nu in ultimul rand, cititorii pasionati de genul thriller pot sa isi achizitioneze un roman extraordinar, scris de John Fowles, denumit simplu “Colectionarul”. Romanul tine cititorii cu sufletul la gura prezentand povestea intalnirii fortuite a functionarului de primarie care nu iese din tipare cu o fata frumoasa care se transforma in obsesie.