Toronto este cel mai mare oras din Canada care gazduieste o multime de obiective turistice, de zone pentru relaxare intrunind in acelasi timp evenimente sociale care nu trebuie ratate. O vacanta in Toronto este exact ceea ce turistii au nevoie pentru a gusta putin din specificul local si pentru a se indragosti iremediabil de aceasta zona.

Top motive pentru o vacanta in Toronto

  • Orasul se remarca prin cultura sa toleranta. Exista oameni apartinand diverselor nationalitati si culturi, religii sau orientari sexuale, oameni care traiesc laolalta in pace si armonie.
  • Diversitatea se extinde si in planul gastronomiei, turistii putandu-se delecta cu preparate internationale deosebit de gustoase. Orasul are o afinitate pentru bucataria coreeana, indiana, mexicana, dar si italiana ceea ce inseamna ca, turistii vor avea cu siguranta de unde sa aleaga. Optiunile se extind inclusiv catre preparatele vegane, fara zahar, fara lactoza, etc.
  • In privinta culturii, turistii se pot bucura de spectacole de teatru, prezentari de moda, concerte sau evenimente de dans. Toronto se poate mandri si cu faptul ca este supranumit orasul festivalurilor. Printre cele mai importante se numara Festivalul de film, festivalul culturii din Caraibe, Festivalul de muzica din timpul verii, dar nu in ultimul rand, festivalul pentru caini si proprietarii acestora.
  • Parcul din Toronto este un bun prilej pentru relaxare si deconectare, el fiind compus din mici insule pietonale, mici zone de plaja, dar si trasee pentru bicicleta.
  • Lacul Ontario este unul dintre cele mai mari lacuri din zona, in jurul acestuia adunandu-se oameni pentru a se bucura de liniste, pentru a face mici croaziere sau pentru a lua masa. De asemenea, se pot face si scufundari sau drumetii aici.
  • Arhitectura orasului este una care imbina diverse stiluri, de la cel urban si pana la cel modernist, imaginea de ansamblu fiind una spectaculoasa. Nu de putine ori, turistii se pierd pe strazile orasului admirand cladirile impunatoare.
  • Toronto detine o multime de cafenele, pub-uri, baruri si restaurante, fie situate pe malul lacurilor, pe acoperisul cladirilor, fie in gradini. Fara doar si poate, exista zone atat pentru relaxare, cat si pentru socializare pentru fiecare doritor in parte.

Orasul este foarte usor de vizitat deoarece detine o retea foarte bine pusa la punct privind transportul in comun cu autobuzele sau metroul.