Pasiunea pentru lectura poate duce la strangerea unui numar impresionant de volume in biblioteca, ceea ce ii poate face pe oameni sa amane cumpararea unei carti, oricat de mult si-o doresc.

O modalitate prin care isi pot face ordine printre volumele deja existente si chiar de a face loc si rost de bani pentru noi carti, de adaugat la colectie, este vanzarea celor pe care nu le mai citesc.

Acest lucru poate fi facut prin intermediul anunturilor „cumpar carti in regim anticariat”, publicate adesea pe internet, de catre anticariatele care se ocupa de achizitii carti. In acest fel au de castigat atat vanzartorul de carti, cat si cumparatorul, adica anticariatul si chiar volumele vandute, care astfel obtin o noua viata.

Ce cauta autorii anunturilor „cumpar carti in regim anticariat”?

Anticariatele cumpara, de fapt, carti second-hand, de la oameni care le au in biblioteca si de care isi doresc sa scape. Cu toate ca cele mai multe dintre cartile cumparate de anticariate sunt vechi, printre acestea pot fi gasite chiar si carti noi, unele dintre cele mai recent lansate volume.

Cumpar carti in regim anticariat | Cumpar carti la kg | CumparCarti.ro

cumpar carti in regim anticariat

Oamenii aleg sa isi vanda cartile, dupa ce le-au citit, deoarece acestea nu mai prezinta interes pentru ei si ocupa spatiul in biblioteca.

Prin vanzarea acestora catre un anticariat online, cum este si anticariatul CumparCarti.ro, oamenii nu numai ca isi elibereaza spatiul din biblioteca si scapa de volumele pe care nu si le mai doresc, dar obtin si o suma de bani, uneori chiar mare, care poate fi reinvestita dupa bunul plac.

Altfel spus, anticariatele cumpara orice fel de carti, indiferent care ar fi anul aparitiei, domeniul din care fac parte sau numarul acestora, singura conditie pe care aceste trebuie sa o indeplineasca fiind aceea de a se afla intr-o stare buna, fara urme grave de deteriorare.

Tocmai de aceea, unele dintre anunuturile acestor anticariate pot suna astfel: „cumpar carti la kg”, pentru cei care au de vanzare foarte multe carti.

In concluzie, cumparatorii de carti in regim anticariat cumpara carti de orice fel si in orice cantitate, activitate care este in beneficiul vanzatorului.