Multi oameni isi doresc isi reorganizeze cartile din biblioteca, mai ales atunci cand s-au adunat multe titluri care fie nu mai sunt relevante pentru momentul in care se afla in viata, fie sunt niste editii mai vechi, ce trebuie inlocuite cu unele noi. O astfel de situatie este oportunitatea perfecta pentru a apela la serviciile unui anticariat.

Cei care evita sa-si vanda cartile din cauza ca nu stiu ce sa faca in legatura cu transportul, nu trebuie sa-si faca griji, deoarece anunturile de „cumpar carti la domiciliu” vor asigura acest aspect, fara sa existe complicatii cu privire la ridicarea lor. Platile se vor face in cash, la domiciliu, in momentul in care proprietarul preda cartile anticariatului.

Cum functioneaza anunturile de „cumpar carti la domiciliu”?

Persoanele interesate sa raspunda la un astfel de anunt trebuie sa urmeze doar cativa pasi simpli: mai intai, vor alege un anticariat caruia sa-i vanda cartile, spre exemplu, Achizitii-Carti.ro. Dupa ce au ales anticariatul, vor intra in contact cu un reprezentant, pentru a discuta toate detaliile necesare cu privire la cartile care urmeaza sa fie vandute.

Cumpar carti in Bucuresti | Cumpar carti la domiciliu | Achizitii-Carti.ro

cumpar carti la domiciliu

Aceste detalii se pot referi la aspecte precum numarul sau cantitatea in kilograme a cartilor, editura, anul in care au fost publicate editiile respective, starea in care au fost pastrate etc. Pe urma, anticariatul va oferi o suma de bani, iar daca totul este in regula, va trimite oameni care sa ridice cartile de la domiciliul persoanei respective.

In ce zone este transportul gratuit pentru anunturile de „cumpar carti la domiciliu”?

Daca in anunt apare si numele unui oras, precum este cazul la „cumpar carti in Bucuresti”, atunci reprezentantii anticariatului se vor deplasa in orice zona din oras si in unele cazuri si in zonele limitrofe, asa ca persoanele care locuiesc la marginea capitalei nu vor trebui sa-si faca griji ca nu vor ajunge si la ei.

In cele din urma, anticariatul Achizitii-Carti se va asigura ca nu vor exista probleme in legatura cu transportul, asa ca locuitorii capitalei care apeleaza la serviciilor lor isi vor putea continua ziua ca de obicei, dupa ce predau cartile anticariatului.