Daca sunt intrebati despre cum isi doresc sa arate petrecerea lor aniversara si tortul pentru ziua lor, copiii isi vor pune la contributie imaginatia debordanta si pot oferi raspunsuri neasteptate, unele dintre ele greu de pus in practica.

Cu toate acestea, multi parinti tin sa le indeplineasca dorintele celor mici, mai ales cand vine vorba despre ziua lor de nastere. Astfel ca atunci cand aleg torturi pentru copii, acestia se preocupa si de modul in care sunt decorate, pe langa ingredientele si compozitia acestora.

Ce fel de torturi pentru copii sunt cele mai solicitate?

In ceea ce priveste compozitia desertului festiv, varsta sarbatoritului este unul dintre principalele criterii de care se tine cont atunci cand se comanda acesta. Daca in cazul copiilor de varste mai mici se prefera torturile cu o cantitate mai mica de zahar in compozitie, pe masura ce varsta creste, se tine tot mai mult cont de preferintele personale ale sarbatoritului.

In schimb, modul in care tortul aniversar este decorat difera de la o persoana la alta. Daca cei mai mici prefera torturile decorate cu personajele lor preferate din desenele animate sau povesti, copiii mai mari sunt incantati de un decor mai deosebit, care poate reflecta o pasiune a sa sau chiar o dorinta de viitor.

De asemenea, un tort cu fotografia imprimata pe o hartie comestibile va fi la fel de interesant atat pentru sarbatorit, cat si pentru invitatii acestuia.

Torturi pentru copii | tort aniversar | eTorturi.ro

Torturi pentru copii

Unde pot fi comandate torturi spectaculoase pentru copii?

In cazul in care decorul dorit pentru desertul festiv este unul mai complex este important sa se apeleze la serviciile unei cofetarii profesioniste si experimentate. Bucurestenii pot gasi aceste calitati la cofetaria online eTorturi.ro, care pe langa ingredientele de inalta calitate pe care le foloseste in realizarea deserturilor, are si o echipa de cofetari pasionati si priceputi, care pot aduce la viata aproape orice idee de decor.

Prin urmare, chiar daca este vorba despre o figurina care sa reproduca un personaj popular in randul copiilor sau un decor elegant ori avangardist, orice model poate fi realizat la cofetaria eTorturi.