A vinde cartile care nu mai sunt dorite catre un anticariat, de exemplu Anticariat Carti este un mod onorabil pentru un cititor de a se debarasa de ele. Fie ca vrea, fie ca nu, la un moment dat acesta va ajunge sa-si evalueze titlurile din biblioteca si sa constate ca multe dintre ele nu mai sunt interesante sau poate chiar nu au fost niciodata si au ramas pe rafturi din ambitia de a nu le instraina.

In ziua de astazi insa, oamenii acorda o importanta mai mare lucrurilor utile si importante, alegand sa renunte la acelea care nu mai indeplinesc aceste criterii. Astfel ca multe dintre volume ajung la acei cumparatori de carti vechi care sunt preocupati sa le repuna in valoare si sa le faca din nou sa straluceasca in mainile unor cititori noi.

Strategii pentru obtinerea unui pret bun pe cartile vechi

Inainte de a vinde cartile, este necesar sa se faca o docmentare asupra cumparatrilor importanti de pe piata. Informatiile pot fi accesate foarte usor de pe internet. Parerile altor vanzatori si experientele lor sunt de mare ajutor atunci cand un om vrea sa-si faca o parere despre serviciile unei firme.

In ceea ce priveste anticariatele, oamenii se pot documenta referitor la seriozitatea, calitatea serviciilor si la preturile estimative cu care acestia achizitioneaza bunuri de la persoanele fizice sau juridice.  Pentru obtinerea unui pret bun de la anticariatele cu anunturi „cumparam carti”, este necesar ca vanzatorul sa se asigure ca:

Cumparatori de carti vechi | Cumparam carti | Anticariat-Carti.com

cumparam carti

  • Cartile sunt in stare buna sau foarte buna;
  • Cartile sunt foarte vechi, rare, cu autograf – acestea fiind cel mai bine cotate de pe piata de profil;
  • Negocierea pretului este o modalitate eficienta de a obtine o suma de bani cat mai apropiata de dorintele vanzatorului;
  • Calitatea cartii – adica modul cum a fost realizata. Daca are coperte din piele, este bine legata, iar hartia este una de buna calitate, va fi obtinut un pret mai bun.

La Anticariat-Carti.com, volumele sunt evaluate corect. Specialistii anticari se pot prezenta in fiecare zi la domiciliul persoanelor interesate, care locuiesc in Bucuresti sau in imprejurimi.