Oricine doreste sa planifice o vacanta in Caraibe ar trebui sa ia in considerare aventurarea in Aruba. Aceasta natiune insulara este una dintre cele mai bune destinatii, reunind cele mai bune aspecte ale vacantei de lux, de la un climat minunat la un peisaj frumos si o cultura distincta, cu un accent mare pe ospitalitate. Exista tot felul de lucruri de vazut si oportunitati de distractie aici. Lista de mai jos va arata cele mai bune atractii si activitati din Aruba.

  • Vizitarea ruinelor

Aruba are multa istorie in perimetrul sau, cu asezari care dateaza din cel putin 2500 i.Hr. Desi exista o multime de aspecte moderne ale natiunii, exista si o profunda reverenta pentru epocile trecute. Ruinele minelor de aur din Bushiribana si Balashi sunt una dintre cele mai bune atractii pentru oricine doreste o privire personala asupra istoriei. Aceste mine au fost construite la sfarsitul secolului al XIX-lea.

  • Bazinul natural al Arubei

Nicio piscina din vreo statiune nu se va compara cu experienta la Aruba’s Natural Pool.

Acest fenomen este unul dintre cele mai dorite destinatii din toata Aruba. Aceasta piscina este inconjurata de roci vulcanice si face parte din Parcul National Arikok. Oricine viziteaza piscina trebuie sa fie atent si sa respecte toate regulile de siguranta. Pentru cei care sunt destul de aventurosi, exista si oportunitati de sarituri pe stanci.

  • Palm Beach

Chiar daca multe persoane nu au mai auzit de Aruba pana acum, exista sanse mari sa fi auzit de Palm Beach. Este unul dintre cele mai celebrate puncte de interes tropical de pe pamant si din motive intemeiate. Exista atat de multa placere pe aceasta portiune a insulei.

Apa de la Palm Beach are o nuanta atat de stralucitoare de albastru incat oricine se poate simti hipnotizat doar privind-o. Palm Beach este, de asemenea, una dintre destinatiile de top de pe insula datorita magazinelor si divertismentului. Turistii pot vizita magazine de prima clasa, pot merge la cluburi de noapte vibrante si se pot bucura de activitati precum bowling si vizionarea de filme.