Pentru ca in magazinele online gama de paturi pentru dormitor este una extrem de variata, este recomandat sa se tina cont de mai multe detalii importante pentru a alege cele mai bune produse, in functie de cerintele personale si de dorintele intregii familii.

Paturi pentru dormitor pentru una sau doua persoane

Numarul de persoane pe care patul trebuie sa il gazduiasca este foarte important pentru ca va determina dimensiunea patului. Degeaba este cumparat un pat tapitat daca acesta nu este suficient de mare pentru doua persoane, acesta fiind si motivul pentru care dimensiunea patului este cel mai important criteriu. Paturile pentru o singura persoana sunt mai mici si pot fi puse atat central, cat si la perete, in timp ce paturile pentru doua persoane pot fi mai mari si pot fi in dimensiuni variate, inclusiv king size sau qeeen size.

Alegerea patului in functie de modul de amplasare

In functie de dimensiunile camerei si de cat de mare este patul se va alege cel mai bun mod de amplasare. Intr-un dormitor mare, cea mai buna varianta este aceea de a pune patul central. Paturile pentru doua persoane se integreaza cel mai estetic daca sunt puse pe mijloc, in timp ce paturile de o persoana arata mai bine daca sunt puse la perete. Cu toate acestea, daca interiorul este prea mic, un pat amplasat central va face ca spatiul sa para foarte aglomerat si de cele mai multe ori va impiedica deplasarea prin acest spatiu si va incurca utilizatorii. De aceea, este recomandat ca dimensiunea interiorului sa fie tratata realist, astfel incat aceste mici neajunsuri sa nu apara si sa nu fie perturbat confortul utilizatorului.

Paturi pentru dormitor | pat tapitat | CasaEduard.ro

paturi pentru dormitor

Pe site-ul CasaEduard.ro pot fi gasite cele mai bune paturi, in forme si dimensiuni diferite, astfel incat sa existe un model potrivit pentru orice interior. Indiferent de stilul interior abordat, de dimensiunile spatiului, de culorile si texturle utilizate in dormitor, fiecare persoana interesata va gasi cel putin un model de pat potrivit pe care sa isi doreasca sa il introduca pe termen lung in propriul dormitor.