Toti cei care sunt interesati de torturi la comanda, astfel incat sa economiseasca timp pretios pot descoperi in randurile de mai jos cele mai importante aspecte pe care e bine sa le ia in considerare, astfel incat sa ia cele mai bune decizii in acest sens. Este esential ca oamenii sa stie cum sa aleaga cat mai bine prajiturile, in functie de ocazie, dar si de numarul de persoane care urmeaza sa participe la o petrecere!

Tipuri de compozitii

Pentru inceput, persoanele care vor sa se bucure de torturi la comanda trebuie sa stie ca au la dispozitie o gama extrem de larga de compozitii din care pot alege. Toate cele peste 20 de variante de la eTorturi.ro sunt delicioase si gustoase. De exemplu, oamenii se pot orienta catre prajiturile cu blat de cacao sau de vanilie si crema de mascarpone, fructe de padure ori ciocolata, in functie de preferintele personale!

Greutatea potrivita

Un alt aspect pe care e bine ca iubitorii de dulciuri sa il ia in considerare este referitor la greutatea prajiturilor. Torturile pot fi mai micute sau mai generoase din acest punct de vedere. Ideal este ca oamenii sa stie exact cati invitati vor avea la petrecere: in functie de acest element, ei vor sti daca le sunt necesare prajituri de pana in 2 kilograme sau unele mai mari, care sa depaseasca 5 kilograme.

Torturi la comanda | eTorturi.ro

torturi la comanda

Torturi la comanda in functie de design

Nu in ultimul rand, design-ul conteaza! De exemplu, cofetarii extrem de bine pregatiti pot realiza atat prajituri simple, clasice, cat si torturi personalizate cu figurine din martipan, care mai de care mai interesant. Mai mult, cei care stiu exact cum isi doresc sa arate prajiturile nu trebuie decat sa le arate specialistilor in domeniul cofetariei o poza, iar ulterior, acestia pot face minuni!

Punand in balanta rand pe rand toate cele de mai jos, oamenii isi pot comanda oricand prajiturile preferate, care sa le indulceasca zilele de nastere, onomasticile, dar si nuntile ori botezurile. Niciunul dintre aceste evenimente nu se poate termina fara un dulce delicios!