Pozitia corpului in timpul somnului este un aspect foarte important care trebuie sa se ia in considerare. Cu cat pozitia este mai confortabila, mai adecvata, cu atat corpul se va bucura de un somn odihnitor, iar diminetile nu vor mai include niciodata dureri de gat sau de spate.

Aceste rezultate nu se pot obtine in cazul in care nu sunt folosite pernele corespunzatoare. De exemplu, perna din spuma cu memorie poate fi o optiune potrivita de luat in calcul, pentru ca are rolul de a se modela in functie de forma capului, astfel incat sa asigure o pozitie corecta in tot timpul somnului.

Care sunt beneficiile pe care le are perna din spuma cu memorie?

De multe ori, durerile de spate sau de gat pot fi coplesitoare, insa acest lucru poate sa fie schimbat foarte repede si eficient cu o perna cu memorie.

Perna cu memorie are capacitatea de a oferi confortul si sustinerea necesara a spatelui, dar si a gatului, pe tot parcursul somnului. De asemenea, are si capacitatea de a elimina tensiunea sau disconfortul care se instaleaza in timp in zona cervicala.

Perna din spuma cu memorie | Set de perne ortopedice | Ortosan.ro

perna din spuma cu memorie

Un alt beneficiu al acestui produs este faptul ca se poate adapta in functie de temperatura capului. De aceea, cel mai probabil, posesorul acestei perne va evita supraincalzirea din timpul somnului si se va bucura de respirabilitatea pe care o ofera materialul.

Bineinteles, aceste perne au fost proiectate pentru a reda calitatea somnului indiferent de pozitia de dormit pe care o are orice persoana.

Ortosan.ro este o varianta de luat in calcul in cazul in care se doreste achizitionarea unor perne special concepute pentru crearea conditiilor potrivite unui somn odihnitor.

Cum pot imbunatati pernele ortopedice calitatea somnului?

Somnul odihnitor este un factor pretios in prezent, fiind in stransa legatura cu pozitia corpului. Daca perna nu asigura confortul necesar, este dificil sa se obtina acest lucru. De aceea, un set de perne ortopedice poate fi o varianta potrivita, alaturi de pernele cu memorie, pentru ca fiecare persoana sa beneficieze de un somn sanatos in adevaratul sens al cuvantului.

Prin urmare, pozitia corpului din timpul somnului trebuie sa fie sustinuta cat mai adecvat cu ajutorul unei perne concepute special pentru a indeplini acest rol.