Un detergent BIO pentru haine contine enzime care ajuta la descompunerea compusilor grasi si amidonici care se gasesc in unele dintre cele mai frecvente pete de imbracaminte, cum ar fi sosurile de paste, uleiurile si grasimile. Aceste enzime ajuta la eliminarea petelor din tesaturi, facandu-l un produs excelent pentru indepartarea lor, transformand indepartarea petelor intr-o sarcina rapida si usoara.

Enzimele functioneaza si la temperaturi mai scazute, astfel incat detergentii bio sunt mai eficienti la temperaturi mai scazute (30-50 ° C) decat detergentii non-bio. Multor mame le place sa foloseasca produse non-biologice atunci cand ii spala hainele bebelusului, deoarece sunt sigure ca nu va exista riscul ca pielea celui mic sa fie iritata.

De ce multi aleg sa foloseasca NON-BIO si nu un detergent BIO?

In timp ce enzimele gasite in detergentii biologici sunt excelente la indepartarea petelor, ele pot provoca reactii usoare la cei cu pielea foarte sensibila. Enzimele in sine nu sunt deosebit de suparatoare, dar daca ramane o cantitate mica pe haine dupa o spalare si se freaca de piele, unele persoane pot observa o reactie usoara – cu toate acestea, acest lucru este rar.

Detergentii non-biologici, care nu contin aceste enzime, sunt alegeri excelente pentru oricine sufera de piele sensibila, cu sensibilitati provocate de vreme sau cu afectiuni cutanate existente care ar putea fi usor agravate, cum ar fi eczeme.

Multi parinti prefera, de asemenea, sa foloseasca detergenti non-bio pentru a mentine hainele bebelusului moi si pentru a reduce riscul iritarii pielii delicate a acestuia.

Detergent BIO | magazin cu produse ecologice | Zabe.ro

detergent BIO

Vestea minunata este ca nu exista nicio diferenta intre modul in care se utilizeaza detergentii biologici sau non-biologici. Ambele tipuri de sapun pentru rufe pot fi adaugate direct in masina de spalat.

Fie ca oamenii se decid sa utilizeze un detergent BIO sau NON-BIO, vor putea fi fericiti stiind ca pe piata exista o multime de tipuri atunci cand vine vorba de alegerea unui sapun pentru rufe.

Cei care sunt pro pentru detergentii BIO si care nu au bebelusi pot analiza cu atentie ofertele de pe Zabe.ro, un magazin cu produse ecologice.