Comunicarea este un proces foarte important pentru societate si pentru indivizi, iar aceasta comunicare poate avea loc atat direct, cat si indirect, prin intermediul unor lucruri sau actiuni care transmit un anumit mesaj.

Tocmai de aceea, atunci cand isi doresc sa creeze un moment special, oamenii aleg torturi personalizate, care sa le completeze discursul sau mesajul intr-o modalitate inedita. Numai ca un astfel de tort nu se potriveste in orice circumstanta. Prin urmare, in continuare sunt prezentate cateva situatii in care un tort personalizat este o idee foarte inspirata:

  • Aniversarea casatoriei

O aniversare a casatoriei este un moment emotionant pentru un cuplu, un motiv pentru a petrece timp de calitate impreuna, cu momente romatice. Indiferent de modalitatea prin care se doreste a fi sarbatorita o astfel de aniversare, un tort personalizat, cu o fotografie de la nunta, de exemplu, nu ar trebui sa lipseasca.

Torturi personalizate | Torturi la comanda | eTorturi.ro

torturi personalizate

In ceea ce priveste compozitia, exista o libertate infinita, insa o gama variata de sortimente gustoase si realizate cu ingrediente de calitate inalta poate fi gasita la cofetaria online eTorturi.ro.

  • O modalitate inedita de a cere unor prieteni sa fie nasi

Cei care inca nu au ajuns la momentul casatoriei, dar sunt in proces de organizare, stiu ca un astfel de eveniment nu poate avea loc fara nasi. Astfel ca in timp ce unele cupluri apeleaza la nasii de botez, altele trebuie sa isi gaseasca singuri nasii, pe care ii aleg, de obicei, din grupul lor de prieteni.

Pentru a face acest moment unul cu adevarat deosebit, pot alege varianta de torturi la comanda, care permite sa isi personalizeze desertul festiv dupa bunul plac, in acest caz cu intrebarea „Vreti sa fiti nasii nostri?”.

  • Absolvirea unui ciclu scolar

Orice ciclu scolar finalizat reprezinta o reusita pentru elevi si studenti, iar o buna modalitate de a fi sarbatoriti acestia este cu un tort festiv, personalizat, pentru absolventi. Acesta poate fi oferit fie in cadrul unei petreceri organizate, fie intr-un cadru restrans, in familie, pentru a intelege cat de mandri sunt parintii lor de ei.

Prin urmare, tortul personalizat este o modalitate de a sarbatori orice moment special din viata.