Cine isi doreste sa economiseasca banii intr-o vacanta pe care in mod normal i-ar fi dat pe taxi, poate analiza ofertele de masini de inchiriat în Craiova. CraiovaRentaCar.ro pune la dispozitia tuturor persoanelor interesate detalii referitoare la pret si la gama diversificata de masini disponibile pentru inchiriere. Cei care inchiriaza masini pentru vacanta nu vor depinde de mijloacele de transport in comun, care presupun si ele o cheltuiala in plus. Un proces de inchiriere nu este deloc dificil, desi pare pentru cei care nu au cunostinte in acest domeniu.

Ce trebuie sa stie turistii despre masini de inchiriat în Craiova?

In primul rand, pentru a se inchiria o masina, se va utiliza un card de credit. Astfel se va putea percepe garantia. Este foarte important ca inainte sa se inchirieze o masina, sa se consulte politica firmei. Astfel, se va evita aparitia anumitor neplaceri.

Tinerii care au sub 25 de ani pot inchiria o masina, dar la un pret mai mare, spre deosebire de cei care au peste 25. Nu toate companiile practica aceasta regula, insa sunt cateva. Cele care fac aceste lucru, merg pe principiul ca inchirierea unei masini necesita o mare responsabilitate. Deci, cei care au sub 25 de ani, pot inchiria, dar este posibil ca taxa sa fie mai mare. Daca o persoana isi doreste sa inchirieze o masina si are alaturi un pasager, este bine sa nu il mentioneze in documente ca si sofer suplimentar pentru a nu mai plati anumite taxe.

Inchirieri auto din Craiova | Masini de inchiriat în Craiova | CraiovaRentaCar.ro

inchirieri auto din Craiova

Se recomanda a fi un singur sofer, chiar daca este vorba de o familie destul de mare sau despre o vacanta cu grupul de prieteni. In cazul in care se trece inca un sofer, se vor plati anumite taxe, asa ca este mult mai bine sa se pastreze un singur sofer. Bine de stiut este ca doar anumite firme de inchirieri auto din Craiova percep o astfel de taxa, nu toate. De aceea este bine sa se cunoasca foarte bine politica firmei.

Cand vine vorba de inchirieri masini, multi se duc cu gandul la firmele din aeroport. De ce? Ei bine, majoritatea turistilor se gandesc ca este mult mai simplu sa inchirieze o masina imediat ce au intrat in tara, insa costurile sunt mai mari.