Persoanele care ajung in Sibiu pentru un week-end sau pentru o perioada mai indelungata si vor sa isi dedice cateva zile exclusiv pentru relaxare, pot sa inchirieze o masina in sistem rent a car din aeroport Sibiu pentru a face o scurta excursie in imprejurimi. Sibiul este o zona foarte frumoasa, o zona potrivita pentru un city break, cu manastri, biserici frortificate, sate traditionale, lacuri sarate sau glaciare, munti inalti si sosele spectaculoase – Transfagarasan si Transalpina.

Viziteaza cu o masina inchiriata in sistem rent a car din Aeroport Sibiu Cisnadioara

La cativa kilometri de Sibiu se afla Cetatatea SF. Mihail care se numeste Cisnadioara, dupa dealul pe care a fost construita. Biserica Cisnadioara nu este spectaculoasa, dar a fost construita in anii 1100 – 1200, asadar este veche si a rezistat in intregime pana astazi datorita faptului ca este construita din piatra de rau si lespezi si din cauza ca satenii au avut grija de ea.

In interiorul bisericii se alfa monumentele funerare ale ofiterilor si soldatilor germani si austro0-ungari care au luptat in jurul Sibiului in Primul Razboi mondial.

Viziteaza Valea Viilor, Wurmcoch, cel mai frumos sat din Romania din zona Sibiului

Inchiriind o masina de pe site-ul Sibiu-RentaCar.ro, este posibila si o scurta incursiune in satul Valea Viilor, monument UNESCO, inclus in ghidul oficial al celor mai frumoase sate din Romania.

Rent a car din aeroport Sibiu | masini de inchiriat din Sibiu | Sibiu-RentaCar.ro

rent a car din aeroport Sibiu

Viziteaza Palatul Brukental cu masini de inchiriat din Sibiu

Palatul Brukental, construit intre anii 1778-1788 este una din constructiile emblematice ale orasului. Aici este adapostita Galeria de Arta si Biblioteca Muzeului National Brukental unde se afla cele mai valoroase colectii de picturi baroce din centrul si din estul Europei.

Pasionat de trenuri? Inchiriaza o masina pentru a vizita Muzeul Locomotivelor cu Abur

Pasionatii de trenuri care inchiriaza o masina in sistem rent a car pentru a petrece o perioada de timp in aceasta zona pot vizita Muzeul Locomotivelor cu Aburi. Aceasta gazduieste 41 de locomotive cu aburi, macarale si pluguri care au circulat pe Caile Ferate Romane in urma cu peste 100 de ani si acum se odihnesc pe sinele de cale ferata.