Orice parfum oriental este caracterizat de eleganta, senzualitate si mister. Cu toate ca femeile sunt cele mai cunoscute admiratoare si iubitoare ale aromelor orientale, parfumuri arabesti de dama fiind printre cele mai bine vandute din acest sector, nici barbatii nu se lasa mai prejos.

Aceasta lume orientala parfumata va cuceri pe oricine va avea curajul sa o incerce, datorita aromelor deosebite si romantismului pe care il denota. Orice note ar fi printre preferintele individuale, fie ca este vorba despre un parfum puternic sau unul dulce, cu note florale sau fresh, oricine isi poate gasi un parfum preferat pe Me.ro, distribuitor al acestor opere de arta, cum sunt parfumurile orientale de la My Perfumes.

Parfumuri arabesti de dama

Realizarea unui parfum este o adevarata arta, insa si purtarea unuia poate fi o forma de auto-exprimare, o extensie a personalitatii fiecarui individ. De aceea, combinatiile inedite de arome puternice, dar placute, sunt preferate de persoane care au ceva de spus, parfumurile arabesti fiind o alegere excelenta pentru comunicarea non-verbala.

Parfumurile orientale destinate femeilor sunt, in general, calde, senzuale, exotice si picante. Acestea au la baza note bogate de mosc, vanilie, iasomie, insa in functie de preferintele fiecareia, acestea pot fi florale – mai delicate – sau picante – cu note de nucsoara, scortisoara sau cuisoare – dulci, de citrice sau lemnoase. Indiferent care note sunt predominante, parfumurile arabesti au un miros intens, care se deosebeste de celelalte parfumuri, si care persista pentru mult timp.

Parfumuri arabesti de dama | parfumuri arabesti de barbati | Me.ro

parfumuri arabesti de dama

Parfumurile arabesti de barbati

Cei care aleg parfumuri arabesti de barbati sunt iubitori de frumos, care cauta accesorii inedite si unice, care sa ii scoata, intr-un mod discret, din anonimat. Fiind renumite in intreaga lume datorita aromelor atractive si exotice, aceste parfumuri imbina uleiuri de flori si mirodenii printr-o metoda traditionala, specifica culturii arabe.

Arome puternice, barbatesti, precum moscul, chihlimbarul sau oud-ul, sunt combinate de maestii parfumieri cu uleiuri florale sau fructate si cu o nota picanta, precum piperul negru sau scortisoara. Rezultatele obtinute sunt seducatoarele si fermecatoarele parfumurile orientale care sunt tot mai apreciate si de consumatorii din Romania, pentru care cultura orientala nu este chiar necunoscuta.