Un pat tapitat poate adauga ambianta unei camere, datorita detaliilor de design si a utilizarii diferitelor tipuri de tesaturi. Aceste paturi reprezinta o modernizare usoara si adesea accesibila, fiind disponibile in diferite culori, forme si materiale. Este important de mentionat ca acest obiect de mobilier util trebuie ales cu grija si atentie sporite, indiferent ca este vorba de o redecorare in casa sau ca se face design-ul unei locuinte.

Piesa-vedeta a dormitorului – patul tapitat

Acest obiect de mobilier schimba total look-ul dormitorului si atrage toate privirile. Gama de culori, tesaturi si texturi variaza, in functie de dorintele clientului. Daca peretii sunt finisati intr-o culoare mai inchisa, patul poate avea o nuanta mai deschisa, si invers. In ceea ce priveste tesaturile, trebuie alese unele de calitate superioara, rezistente la pete si usor de curatat. De asemenea, daca patul este amplasat in apropierea geamului, trebuie sa dispuna de un material tratat UV.

Patul tapitat este o piesa de mobilier care s-a facut remarcata pana nu demult in locuintele rafinate si in hotelurile de lux. Aceste obiecte de mobilier, confortabile si rezistente in timp, raspund tuturor nevoilor unei familii. Tablia poate fi accesorizata cu capse sau tinte, in functie de gusturile fiecaruia.

Patul tapitat se poate intretine usor

Un pat tapitat poate fi curatat foarte usor, fiind recomandata aspirarea saptamanala. Apoi, trebuie utilizat un spray pentru curatarea tesaturilor pentru a scapa de eventualele pete.

Pat tapitat | paturi de dormitor | CasaEduard.ro

pat tapitat

Spre deosebire de paturile tapitate, de multe ori, cele obisnuite dispun de o tablie de multe ori inconfortabila. Cand vine vorba de tablia tapitata, multe persoane simt ca se cufunda in ea. Datorita tabliei inalte si capitonate, patul tapitat ofera si un confort fonic, lucrul acesta contribuind la crearea unui mediu mai linistit. Luand decizia achizitionarii unor paturi de dormitor tapitate, se va putea aduce un plus de lux in locuinta.

Pielea, imitatia din piele si catifeaua sunt materialele cel mai des utilizate pentru paturile tapitate. Asadar, o gama larga de paturi de acest tip se regaseste pe CasaEduard.ro, fabrica renumita pentru calitatea inalta si rezistenta produselor, preturile fiind extrem de avantajoase pentru client.