Laptopurile second hand sunt tot mai cautate in ultima vreme datorita pretul extrem de avantajos. Comparitiv cu modele noi, produsele achizitionate la mana a doua sunt cu pana la 40% mai ieftine si pot apartine unor branduri cu renume pe piata. Alegerea modelului potrivit, precum si a furnizorului este o alegere destul de dificila tinand cont de numeroasele oferte de pe piata.

Ce trebuie sa stie cumparatorii inaintea de a cumpara laptopuri second hand?

Este important ca viitorii clienti sa acorde o atentie sporita urmatoarelor aspecte:

  • autenticitatea furnizorului – ar trebui alese site-urile specializate, acestea fiind singurele care ofere si garantie in momentul achizitionarii unui laptop;
  • verificarea cu atentie a produsului – este normal ca laptopurile la mana a doua sa fie uzate sau zgariate, insa gradul de uzura nu trebuie sa fie unul mult prea mare; in caz contrar, riscul deteriorarii rapide este foarte mare;
  • verificarea sistemelor de alimentare si a bateriei;
  • verificarea ecranului – acesta ar trebui sa fie 100% functional, fara sa prezinte dungi de pixeli sau pete de presiune.

Toate aceste aspecte joaca un rol critic in alegerea unui model performant care sa respecte standardele de calitate impuse de producatori. It-Sh.ro, clientii pot intra in posesia unor produse second hand ce au fost testate si curatate inainte de a fi livrate. In plus, acestea vin insotite de o garantie tehnica extinsa de pana la 24 de luni, in functie de tipul produsului selectat.

Laptopuri second hand | Laptopuri refurbished | It-Sh.ro

laptopuri second hand

In situatia in care laptopul dorit nu are configuratia potrivita, clientii pot solicita si un upgrade astfel incat produsul final sa corespunda necesitatilor lor. Cu doar un singur click, acestia vor primi acasa echipamentul solicitat, totul desfasurandu-se fara niciun efort.

Dincolo de laptpurile sau calculatoarele la mana a doua, echipa de la IT-SH comercializeaza si laptopuri refurbished care provin din tari precum Franta, Anglia, Germania, Olanda si reprezinta stocuri nevandute sau refurbished de la companii mari din aceste tari.

Produsele refurbished reprezinta sistemele second hand care au instalat sistem de operare prin programul Windows refurbished. Acestea sunt curatate, verificate si au instalat sistem de operare cu licenta refurbished.