Tipuri de gene false si aplicarea lor

Gene 2D, gene 3D, extensii tip banda, extensii individuale, din gene naturale, din matase sau sintetice, ce inseamna toate acestea? Ar putea parea destul de dificil sa alegeti un anume tip de gene false cand aruncati o privire peste serviciile pe care le ofera orice salon specializat. Ca sa faceti o alegere potrivita este nevoie sa aveti macar cateva cunostinte de baza despre fiecare tip in parte, iar apoi, discutand cu stilistul personal, sa faceti o alegere care sa va multumeasca!

Pe langa atatea tipuri de gene, veti fi uimita sa aflati ca exista si mai multe tehnici prin care acestea pot fi aplicate. Cel mai natural aspect il ofera extensiile cu aplicare de gene fir cu fir. Acestea se aplica prin lipirea individuala pe geana naturala folosind un adeziv special. Extensia cade impreuna cu geana naturala, acestea din urma avand o durata de aproximativ 90 de zile. Tehnica aceasta poate fi numita si 1D. O alta tehnica des utilizata este cea 2D prin care se doreste marirea volumului aplicand doua extensii foarte subtiri pe o geana naturala. Daca se aplica 3 extensii pe o geana naturala, tehnica poarta denumirea de 3D. Pentru un plus de volum extensiile pot fi dublate prin gene de tip Y (Y-lash). Pentru un plus de umbre si culori, se pot aplica si gene subtil colorate. Pentru a da un aspect de gene lungi, pe extensia principala se pot suprapune gene, pe toata suprafata sau doar in coltul exterior al ochilor.

Extensiile temporare pot fi aplicate deasupra genelor naturale cu un adeziv special. Au o durata de viata mai scurta, aproximativ 2 saptamani pentru ca nu sunt legate 100% de genele naturale. Exista si extensii care dureaza 5-7 zile (gene de petrecere – party lashes) care se pot aplica acasa in doar cateva minute, dar si extensii banda pentru uz zilnic. Acestea se fixeaza cu ajutorul unui adeziv slab si dureaza maxim 1-2 zile.

Aplicare de gene fir cu fir | salon de infrumusetare din sector 1 joyasalon.ro

salon de infrumusetare din sector 1

Aplicarea genelor false este doar unul dintre cele mai populare servicii oferite femeilor de catre specialistii Joya Salon. Este recomandat sa rezervati un pachet complet de make-up la acelasi salon de infrumusetare din sector 1, pentru a va simti mai tanara si atragatoare. Accesati si link-ul joyasalon.ro si cine stie, poate rezervati o zi intreaga pe care sa o petreceti avand grija de corpul dumneavoastra! Meritati!