Obiecte din argint utile in casa

Accesoriile antice pentru casa pot fi greu de gasit, mai ales daca sunteti in cautarea unui argint care a trecut cu adevarat testul timpului. La HQZ, amanet de antichitati in Bucuresti, obiectele din argint puse spre vanzare sunt de calitate superioara, gata pregatite pentru a fi de folos oricarei familii care isi doreste sa le foloseasca! Iata cateva exemple de accesorii de argint utile intr-o casa!

Cosurile din argint sunt o idee excelenta pentru decor datorita faptului ca sunt atat frumoase cat si functionale. Toate cosurile din stocul HQZ sunt de o calitate exceptionala, fiecare avand propriul design si caracteristici unice, dupa gustul fiecarui client.

Farfuriile si tavile sunt unele dintre cele mai intalnite obiecte din argint. Acestea sunt apreciate pentru versatilitatea lor in ceea ce priveste utilizarea. Se pot folosi pentru a decora un spatiu, dar pot servi si drept vase pentru luat masa. Acestea sunt realizate in diferite stiluri, de diferite dimensiuni si design-uri, astfel incat sa se potriveasca tuturor gusturilor iubitorilor de argintarie.

Ce poate fi mai pretios pentru o familie decat fotografiile? Iar cand acestea sunt pastrate in rame din argint, atunci se poate spune, cu adevarat, ca sunt puse la loc de cinste. Ramele foto din argint pot fi impresionante prin modele florale, geometrice si diverse alte aplicatii de argint care le transforma in ceva deosebit.

Mai exista tot felul de figurine din argint care prezinta animale domestice ori salbatice, scene din razboi sau de dragoste, mijloace de transport, ori cladiri importante ale lumii. Acestea, in mod clar, folosesc doar pentru decor si sunt cautate de cei cu adevarat pasionati de domeniul din care este inspirata figurina.

Argintul este un metal mult iubit si folosit atat in trecut cat si in prezent, iar adeptii acestuia cauta intotdeauna sa colectioneze cat mai multe piese care sa le satisfaca in mod practic, dar si decorativ.

Cumpar argintarie | amanet de antichitati in Bucuresti | hqz.ro

amanet de antichitati in Bucuresti

Daca va numarati printre persoanele pasionate care au adunat tot felul de obiecte, iar acum doriti sa vindeti din ele, cumpar argintarie pentru amanetul HQZ! In principiu, accept acele obiecte in stare buna, functionale, utile, cautate! Vedeti alte conditii accesand hqz.ro!