Cand vine vorba despre lucruri folosite, oamenii sunt sceptici in a le cumpara, in general de teama de a nu fi prea deteriorate. Cu toate acestea, cartile second-hand care sunt vandute de anticariate se afla in stare buna si foarte buna, astfel incat noii proprietari sa le poata citi fara niciun impediment.

In plus, alegerea cartilor de anticariat poate oferi si numeroase avantaje, astfel ca oamenii au multe motive pentru care ar trebui sa cumpere carti „la mana a doua”. Unele dintre cele mai importante sunt:

  1. Cartile second-hand sunt mai ieftine

Unul dintre principalele motive pentru care pasionatii de lectura aleg cartile second-hand este pretul avantajos al acestora. Fiind considerate obiecte folosite, costurile pentru aceste carti pot fi chiar si cu 80% fata de pretul in stare noua, in librarie.

In plus, in mediul online exista posibilitatea de a gasi chiar si reduceri la carti de anticariat, astfel ca pretul final al acestora devine unul mai mult simbolic.

  1. Cartile second-hand pot fi usor de gasit

Cei care isi fac griji in legatura cu locul in care pot gasi astfel de carti trebuie sa afle ca cele mai potrivite sunt anticariatele, care sunt cunoscute pentru preturile mici pe care le practica. Acest lucru este cu atat mai important cu cat o parte dintre anticariate sunt prezente si in mediul online, cum este si anticariatul PrintreCarti.ro, fiind astfel mai usor de gasit.

  1. Cartile second-hand contribuie la protejarea mediului

Prin alegerea cartilor deja utilizate, oamenii pot contribui la protejarea mediului inconjurator, deoarece astfel nu mai este necesara retiparirea unor volume care nu se mai gasesc in librarii. Prin urmare, nu mai este necesara o risipa de resurse si energie asociate acestui proces.

Carti second-hand | reduceri la carti de anticariat | PrintreCarti.ro

Carti second-hand

  1. Cartile second-hand permite gasirea oricarui volum cautat

Cei care se afla in cautarea unei anumite carti au posibilitatea de a gasi volumul dorit printre cartile second-hand, care se afla pe rafturile virtuale ale unui anticariat online.

In concluzie, cartile „la mana a doua” nu sunt un lucru de care pasionatii de lectura sa se fereasca, ci dimpotriva, o modalitate de a descoperi noi lecturi interesante.