In situatia unei petreceri pentru cei mici, e nevoie de cele mai frumoase torturi pentru copii, care sa ii surprinda atat pe ei, cat si pe invitatii de la petrecerea lor. Tortul constituie mai mult decat surpriza dulce mult asteptata de toti copiii, ci un element care surprinde intr-un mod creativ hobby-urile si pasiunile sarbatoritului.

Un tort personalizat este alegerea perfecta pentru astfel de petreceri, iar parintii au de ales dintr-o multime de variante. Printre cele mai populare modele de torturi pentru copii din ultima perioada se numara si urmatoarele:

  • Torturi cu cifra varstei

Torturile in forma de cifra sunt tot mai cerute in ultima perioada. Acestea au castigat popularitate datorita notei distincte pe care au adus-o in randul torturilor personalizate, fiind caracterizate de unicitate si simplitate. Blatul nu este invelit cu crema, ci decorat intr-un mod fresh si deosebit. Acest model de tort este ideal mai ales pentru copiii ceva mai mari, care deja nu mai prefera torturile cu explozii de culori si figurine;

  • Torturi pentru copii cu personaje din desene animate

O alta categorie favorita de torturi din gama eTorturi o reprezinta torturile cu personaje din desene animate. Acestea au fost dintotdeauna preferate de copii, deoarece infatiseaza personajele lor preferate si sunt extrem de colorate. Mickey Mouse, Elsa, Spongebob sunt doar cateva dintre figurinele indragite de copii. Acestea adauga o nota de unicitate tortului si reflecta personalitatea energica a celor mici.

eTorturi | Torturi pentru copii | eTorturi.ro

eTorturi

  • Torturi curcubeu

Copiii iubesc culorile, iar acest tip de tort inglobeaza cu succes culorile curcubeului intr-un desert spectaculos. Un tort inalt, cu multe straturi si decorat vesel cu figurine, bomboane sau alte dulciuri, acesta este un model deosebit si totodata delicios, care ii va surprinde atat pe copii, cat si pe adulti. Explozia de culori si explozia de arome sunt caracteristicile principale ale tortului curcubeu.

Cofetarii de la eTorturi.ro pregatesc cele mai deosebite torturi pentru orice ocazie, in catalogul lor regasindu-se si cele trei tipuri preferate de torturi. Fie ca e vorba de ziua de nastere a copilului sau de sarbatorirea unei reusite, fiecare petrecere merita sa fie completata de un tort spectaculos.