In ziua de astazi, din cauza ca in marile orase exista un trafic foarte intens si ca nu exista suficiente spatii de parcare, conducatorii auto opteaza pentru masini de inchiriat in Bucuresti cu sapte locuri mai ales in cazul in care le folosesc angajatii lor care trebuie sa ajunga la munca in sistem de car sharing sau in care persoanele fizice pleaca in vacante pe care le petrec impreuna cu prietenii sau cu familia extinsa.

Masinile cu 7 locuri sunt ideale pentru deplasarea in afara orasului sau vacante, avand un portbagaj incapator dar si pentru companiile care cauta o solutie foarte buna pentru ca angajatii sa nu mai faca naveta cu mijloacele de transport in comun.

Masini de inchiriat in Bucuresti cu sapte locuri – varianta ideala pentru un pret corect

Masinile inchiriate cu sapte locuri sunt ideale pentru familiile care doresc sa plece in vacanta sau pentru grupurile de prieteni. Solutia plecarii cu doua sau mai multe masini nu ar fi avantajoasa nici din punct de vedere al pretului platit pe carburant, nici din alte puncte de vedere. Masinile inchiriate de la WLC Rent a car cu sapte locuri vor aduce numeroase avantaje clientilor.

In primul rand, in cazul in care conducatorii auto nu ar opta pentru o astfel de varianta si ar calatori cu un tren, spre exemplu, costurile ar fi mult mai mari, tinand cont ca valoarea biletului dus – intors de tren este de cateva zeci sau sute de RON de fiecare persoana in functie de distanta parcursa.

Masini de inchiriat in Bucuresti | Inchirieri-Masini.ro

masini de inchiriat in Bucuresti

De asemenea, locul pentru bagaje in tren este limitat, iar conditiile nici nu se compara pentru ca cei care vor alege o masina vor avea posibilitatea de a se opri oricand doresc, oriunde doresc si de a schimba drumul in orice moment fara a mai pune in calcul si confortul si atmosfera create.

Masinile de inchiriat cu sapte locuri oferite de reprezentantii Inchirieri-Masini.ro beneficiaza de conditii de inchiriere exceptionale si dotari precum si de asigurarea RCA, CASCO numar de kilometri nelimitati, TVA inclus, taxa de drum, anvelope de iarna si posibilitatea de a opta si pentru sofer suplimentar in cazul in care este necesar. Suplimentar, clientii pot plati pentru scaun de copil, sisteme de navigatie si scaunele bebelus astfel incat sa aiba o vacanta sigura si de neuitat.