Procedura de indreptare cu keratina reprezinta o solutie moderna, datorita careia femeile se pot bucura de un par frumos si bine aranjat in permanenta, fara sa mai fie nevoite sa-l coafeze mereu. Specialistii de la joyasalon.ro folosesc doar produse de calitate pentru a oferi tuturor clientelor rezultatele mult dorite.

Chiar daca aplicarea keratinei nu dureaza foarte mult, este important ca reprezentantele sexului frumos sa aiba grija de parul lor mai ales in primele 3 zile dupa vizita la salon, astfel incat sa fie sigure ca produsele aplicate isi fac efectul foarte bine!

Parul este foarte bine hidratat

Spre deosebire de multe alte produse, care pot afecta firele de par, keratina le intareste si le hidrateaza frumos. Asta inseamna ca femeile se vor putea bucura de un look impecabil, fara sa mai fie nevoite sa foloseasca placa zi de zi. Mai mult, parul ramane sanatos si puternic, iar coafura rezista o perioada indelungata!

Rezultatele indreptarii cu keratina, vizibile apliintre 3 si 6 luni

In functie de modul in care este aplicata keratina, reprezentantele sexului frumos se pot bucura de efectele acesteia pana la 6 luni. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care femeile aleg aceasta varianta. Daca odinioara, doamnele preferau permanentul, datorita careia obtineau bucle frumoase si interesante, astazi la moda este parul cat mai drept si atent aranjat.

Indreptare cu keratina | JoyaSalon.ro

indreptare cu keratina

Indreptare cu keratina – parul are un aspect mai lucios si mai plin

Printre beneficiile de care este bine ca reprezentantele sexului frumos sa le ia in considerare cand vine vorba despre indreptare cu keratina este acela ca parul lor va deveni mult mai lucios si mai plin in urma tratamentului. Aspectul sanatos si matasos este ceea ce-si doreste fiecare femeie in parte.

Pe langa cele anterior mentionate, keratina ajuta parul sa fie mai simplu de stilizat, dar si foarte bine protejat impotriva razelor puternice de soare in timpul verii. Mai mult, firele de par nu se mai electrizeaza atat de usor, iar femeile capata un plus de incredere in fortele proprii, putand fi gata pentru a pleca in oras in doar cateva minute!