Procesul de eliminare a kilogramelor in plus este unul foarte complicat, femeile apeland la tot felul de metode pentru a-l accelera, una dintre acestea fiind si masajul de slabire. Totusi, nu toate procedurile prezentate ca fiind miraculoase au efectul scontat. Prin urmare, ajuta masajul cu adevarat in acest proces?

Care sunt beneficiile masajului de slabire?

Orice tip de masaj contribuie si la relaxarea musculaturii, indiferent de intensitatea acestuia, fiind astfel potrivit si dupa o zi obositoare si stresanta. In cazul masajului de slabire, insa, pe langa relaxare, acesta are si alte beneficii de care se pot bucura cele care apeleaza la un astfel de masaj:

  • amelioreaza durerile de spate;
  • reduce anxietatea si scade stresul, unul dintre principalii factori care contribuie la acumularea de kilograme in exces, prin consumul de alimente nesanatoase;
  • reduce durerile musculare;
  • imbunatateste somnul si starea memoriei;
  • revitalizeaza organismul prin redobandirea energiei, care contribuie la o viata mai activa.

Cum ajuta masajul la eliminarea kilogramelor?

In primul rand, trebuie mentionat ca masajul nu face minuni, iar pentru ca efectele acestuia sa fie cu adevarat uimitoare, trebuie sa fie combinat cu o dieta sanatoasa si activitate fizica. Numeroasi maseori spun ca masajul contribuie la o slabire localizata, pe o anumita portiune a corpului.

Masajul de slabire | Manichiura semipermanenta | FreeStyleBeauty.ro

masajul de slabire

Datorita tehnicilor de masaj utilizate, circulatia sanguina este stimulata, iar musculatura este tonifiata, ceea ce contribuie la reducerea stratului adipos. Astfel ca, dupa numai cateva sedinte se pot observa rezultate in ceea ce priveste centimetri in minus. Prin urmare, acest masaj este foarte potrivit si pentru eliminarea celulitei, unul dintre principalii dusmani ai siluetei femeilor.

Daca masajul de slabire este combinat si cu alte proceduri corporale, cum ar fi, de exemplu, drenajul limfatic, rezultatele vor fi cele asteptate.

De ce este salonul FreeStyleBeauty o solutie pentru femeile care vor sa arate bine?

In cadrul salonului FreeStyleBeauty.ro lucreaza maseori cu experienta, care stiu cum sa abordeze corect orice tip de masaj. In plus, un alt motiv pentru care foarte multe femei trec pragul acestui salon de infrumusetare este intretinerea aspectului estetic, fie prin realizarea unei tunsori, a schimbarii sau intretinerii culorii parului, ori chiar pentru manichiura semipermanenta, mai ales ca mainile sunt cartea de vizita a unei femei.