Epilarea cu ceara este o modalitate sigura, economica si fiabila de indepartare a parului, motiv pentru care foarte multi clienti se prezinta increzatori la centrul de infrumusetare din Floreasca. Spre deosebire de lama de ras, o ceara buna poate tine departe parul nedorit al corpului pana la 6 saptamani. Pentru mai multe detalii despre acest serviciu, clientii pot intra pe site-ul www.salonextensii.ro.

Exista doua metode de ceara – rece si fierbinte. Ambele metode implica aplicarea cerii pe piele si indepartarea acesteia folosind benzi de panza. Ceara rece este aplicata direct pe piele si apoi indepartata, in timp ce ceara fierbinte este aplicata si indepartata folosind benzi de panza. In general, ceara fierbinte este alegerea potrivita daca se doreste indepartarea parului tare si gros.

Centrul de infrumusetare din Floreasca – ce trebuie sa stii despre epilarea cu ceara?

Unul dintre cele mai bune beneficii ale epilarii cu ceara este ca pielea se va simti neteda si uniforma. Cand se epileaza cu ceara, nu numai ca se indeparteaza parul nedorit – de asemenea, se indeparteaza si celulele pielii uscate si moarte.

Centru de infrumusetare din Floreasca | Salon de coafura din sector 1 | SalonExtensii.ro

centru de infrumusetare din Floreasca

Parul va creste din nou, dar mai fin si mai rar. Acest lucru se datoreaza faptului ca epilarea cu ceara rupe parul de la radacina, ceea ce face ca foliculul pilos sa devina mai slab in timp. Foliculii de par slabi produc par mai fin si mai rar. Cu toate acestea, genetica determina in continuare majoritatea caracteristicilor parului, cum ar fi grosimea, culoarea si rata de crestere. Va dura ceva timp pentru a vedea o schimbare substantiala.

Epilarea depinde de stratul exterior al pielii, ceea ce inseamna ca pielea se va simti mai fina si mai stralucitoare. Se recomanda realizarea unui gomaj cu cateva zile inainte de intalnirea cu ceara pentru a pregati pielea. Salonul de coafura din sector 1 nu recomanda gomajul in aceeasi zi cu programarea, deoarece acest lucru poate face pielea prea sensibila.