Clinica dentara din Cotroceni, Twin Dent, gazduieste o echipa de medici profesionisti foarte entuziasta, care foloseste o aparatura de ultima generatie. Toate tratamentele din cadrul acestei clinici sunt complet nedureroase, asa ca cei care urmeaza sa isi faca o interventie aici se pot lasa cu incredere pe mainile medicilor si asistentelor bine pregatite. Pe site-ul TwinDent.ro se pot analiza preturile tuturor serviciilor oferite.

Tratamentul endodontic este des intalnit in cadrul clinicii Twin Dent. Foarte multi oameni vin cu dureri dentare, iar pentru a se salva dintii, medicii incearca rezolvarea problemei cu tratamentul canalului radicular sau endodontic. Twin Dent este un cabinet stomatologic in 13 Septembrie foarte apreciat de pacientii care si-au recapatat zambetul frumos si sanatos.

Cum se realizeaza tratamentul endodontic la clinica dentara Twin Dent?

La inceput, medicul va solicita pacientului sau istoricul medical, in asa fel incat sa cunoasca daca acesta sufera de anumite alergii sau boli. De asemenea, este foarte important sa se mentioneze si interventiile din trecut sau daca exista anumite medicamente la care pacientul are intoleranta.

Dupa dobandirea acestor informatii, medicul va incepe un examen stomatologic, pentru a vedea care este starea cavitatii bucale. Acest examen include si analizeaza dintelui cu probleme. Urmeaza curatarea dintelui infectat. Se va curata coroana, iar mai apoi se va indeparta tesutul pulpar pentru a se analiza canalele si pentru a se elimina complet infectia.

Partea finala include umplerea dintelui cu material endodontic. Medicul stomatolog va face o noua radiografie pentru a observa daca mai exista tesuturi infectate.

Clinica dentara din Cotroceni | TwinDent.ro

clinica dentara din Cotroceni

Dupa tratamentul canalului radicular, pacientul trebuie sa respecte sfaturile oferite de medic. Altfel exista riscul aparitiei de complicatii. Daca procedura s-a derulat corespunzator, medicul nu va recomanda antibiotice, ci doar analgezice, deoarece dupa trecerea anesteziei pot aparea usoare dureri. Cateva zile pacientul se va confrunta cu mici dureri, insa analgezicele isi vor face treaba cum trebuie.

In cazul in care pacientul are o plomba provizorie, alimentele trebuie mestecate in cealalta parte. In ceea ce priveste igiena dentara, se recomanda un periaj atent, fara energie excesiva in zona dintelui tratat. Dupa un anumit interval de timp, dintele va fi sigilat complet si poate fi tratat la fel ca ceilalti din jurul sau.