Cele mai bune laptopuri 2 în 1

Cei care îşi doresc un laptop cu o mai mare versatilitate trebuie să ştie că cea mai bună variantă o reprezintă alegerea unui laptop 2 în 1. Pentru a satisface până şi cele mai pretenţioase gusturi, modelul ar trebui să aibă un ecran care se roteşte la 360 de grade, să funcţioneze mai bine în modul laptop şi să aibă o rezistenţă mai mare, o tastatură mai bună şi mai multe porturi, oferind astfel o experienţă mai bună decât o simplă tabletă.

În timp ce modelele mai ieftine au rezoluţii de 1366 x 768, cumpărătorii ar trebui să se orienteze cel puţin spre un ecran tactil de 1080p. Pentru cel mai bun echilibru între portabilitate şi capacitate de utilizare, un laptop 2 în 1 este alegerea ideală. Laptopurile mai mici şi cele sub 2500 de lei sunt perfecte pentru copii şi studenţi, în timp ce modelele cu o diagonală mai mare oferă o mulţime de proprietăţi pentru desen şi vizionare media. Cei care au nevoie de funcţii de securitate trebuie să ia în considerare achiziţionarea unui laptop de afaceri.

În topul preferinţelor din 2019 se situează modelul HP Spectre x360 de 13 inchi datorită portabilităţii, afişajului său colorat şi duratei foarte lungi de viaţă a bateriei. Vorbind despre autonomia bateriei, modelul Dell Latitude 7400 2-in-1 este un laptop convertibil excelent, care oferă 13+ ore la o singură încărcare. Dacă vreun laptop va detrona la un moment dat modelul Spectre, acesta va fi XPS 13 2-in-1 de la Dell sau Yoga C940 pe care Lenovo l-a prezentat în cadrul evenimentului IFA 2019.

HP Spectre x360 combină o estetică superbă cu o putere mare şi câteva caracteristici foarte utile. Arată ca o bijuterie, iar în completarea designului elegant vine cu un ecran generos, cu nuanţe puternice. În interior, CPU Specter x360 Core i7-8565U oferă suficientă putere pentru a rula programe solicitante sau pentru a răsfoi zeci de pagini web. Specter x360 este dotat cu o tastatură excelentă şi boxe puternice, în ciuda exteriorului său subţire de doar 0,6 inchi.

Asus şi-a recăpătat locul în topul celor mai bune Chromebook-uri cu noul Chromebook Flip C434. Noul model al acestui an are un ecran mai mare de 14 inch, nişte panouri mai slabe şi performanţe îmbunătăţite datorită procesorului Core m3-8100Y. Ecranul de 1080p este foarte viu, iar durata de viaţă a bateriei depăşeşte cu mult alte produse.