Cum te poti bucura de lectura fara sa cheltuiesti sume mari pentru carti

Toti cei care au intrat macar o data intr-o librarie au avut ocazia de a constata ca preturile de aici sunt extrem de mari, in comparatie cu ceea ce isi pot permite tinerii, de exemplu. Chiar daca studentii si-ar dori sa se bucure mai mult de lectura, daca librariile ar fi singurele locuri din care si-ar putea procura titlurile preferate, ar citi extrem de rar.

Acesta este motivul pentru care a fost infiintat PrintreCarti.ro, un anticariat interesant si foarte bogat, care contine carti din diferite domenii si care ofera oricui este interesat posibilitatea de a face o comanda in doar cateva minute!

Alternativa modernului: carti ieftine, pregatite pentru sufletul iubitorilor de frumos

Intr-o era in care adolescentii se lasa prada fascinatiei internetului si a tehnologiei in general, inca mai exista foarte multi tineri care au inteles ca esenta dezvoltarii personale este reprezentata, intr-o mare masura, de lecturile pe care le au. Indiferent daca iubitorii de carti prefera povestile romantice, cu final dramatic sau cartile despre stiinte exacte, alegand sa cumpere titlurile pe care si le doresc dintr-un anticariat online pot avea parte nu doar de avantaje intelectuale si emotionale, ci si de preturi excelente, in comparatie cu cele practicate de librarii sau de site-urile specializate, care vand exclusiv carti noi.

Titluri mai vechi, adeseori superioare cartilor moderne

A tine o carte in mana este o traditie care, in mod cert, trebuie dusa mai departe. Punand in balanta titlurile actuale cu cele de odinioara, fara indoiala castigatoare sunt cartile din cea de-a doua categorie. De ce? Autorii care nu au trait intr-un secol al vitezei au avut libertatea de a intelege puterea timpului, de a surprinde mai bine aspectele vietii prin intermediul unor personaje complexe, care creioneaza personalitati si care, indiferent de cat de mult timp ar trece, raman necliniti in preferintele pasionatilor de citit.

Carti ieftine | carti de citit | PrintreCarti.ro

carti ieftine

Un catalog online impresionat

Pe site-ul Printre Carti exista o lista impresionanta de carti de citit care isi asteapta noii proprietari. Categoriile de titluri sunt variate, tocmai pentru a satisface dorintele tuturor celor care isi doresc sa descopere cartile in adevarul sens al cuvantului, sa afle lucruri noi, sa invete despre alte culturi si tipuri si – de ce nu? – sa uite de griji si responsabilitati. De la literatura la belestristica, de la dictionare la almanahuri: toate se regasesc online, putand fi comandate foarte usor prin urmarea a doar catorva pasi simpli!