Foarte multi oameni se afla in cautarea unor carti de citit de dragoste, iar majoritatea aleg sa le achizitioneze din anticariate, deoarece preturile sunt mult mai accesibile, iar gama este mult mai diversificata.

Printre Carti este un anticariat online, care intr-adevar pune la dispozitia tuturor iubitorilor de lectura cele mai frumoase carti de dragoste. Pe site-ul www.printrecarti.ro se pot cauta toate cartile de dragoste preferate. Cu siguranta vor fi gasite, deoarece anticariatul Printre Carti dispune de un numar foarte mare de carti din acest gen.

Cine poate nega influenta pe care o are lectura asupra gandurilor, asupra modului in care oamenii inteleg lumea, comunica, simt sau traiesc? Lectura este extrem de importanta in viata oricui.

Top 3 carti de citit despre iubire

– „Un burlac irezistibil” de Valerie Bowman prezinta povestea de dragoste a lui Lady Daphne Swift care se casatoreste cu Rafferty Cavendish. In timp, Lady Daphne intelege faptul ca Rafferty se casatorise cu ea din interes de afaceri si anuleaza nunta.

– „Anul gandirii magice” de Joan Didion ajuta cititorii sa invete sa traiasca din nou singuri, in urma unei despartiri. Este o carte despre dragostea de sine, ce sustine faptul ca echilibrul dintr-o relatie se poate distruge foarte repede, asa ca oamenii trebuie sa invete sa se iubeasca din nou.

Anticariat online | Carti de citit | PrintreCarti.ro

anticariat online

Autoarea prezinta propria poveste, in care a reusit sa formeze dupa moartea sotului sau un echilibru intre amintiri si realitate. Lucrurile devin mult mai greu de digerat, deoarece Joan trebuie sa aiba grija de fata ei care este foarte grav bolnava.

– „Lacrimile lunii” de Nora Roberts prezinta povestea personajelor Brenna si Shaun. Intre aceste doua personaje exista o tensiune erotica destul de puternica. Cei doi devin amanti, desi Shaun era putin sceptic. Relatia devine destul de complicata deoarece incep sa apara orgoliile si supararile Brennei atunci cand se simte respinsa.