In timpul sarcinii, femeile ar trebui sa previna orice interventii, fie acestea si extractii dentare, chiar daca o echipa de medici profesionisti, cum sunt cei de la Plaza Dent, ar putea sa ofere siguranta necesara viitoarelor mamici.

Durerile de dinti sunt iminente pentru oricine, dar mai ales pentru femeile insarcinate. Se pare ca multe dintre acestea se confrunta cu pofta de alimente dulci, ceea ce inseamna ca riscul ca dintii sa fie afectati de bacterii, este mare.

Toate procedurile pe care Plaza Dent le asigura garanteaza buna stare a pacientilor, fie vorba despre femei insarcinate sau alte persoane care calca pragul clinicii. Serviciile de endodontie din sector 6 s-au dovedit a fi de-a lungul anilor de o calitate ireprosabila, iar viitoarele mamici sunt incluse in lista de pacienti multumiti.

Serviciile stomatologice sunt sigure pentru femeile insarcinate, insa specialistii spun ca acestea sa astepte pentru realizarea lor al doilea trimestru de sarcina. Bineinteles, daca este vorba despre urgente de neamanat, medicii trateaza femeile insarcinate in siguranta deplina.

Exista numerosi factori care afecteaza dantura in timpul sarcinii: schimbari hormonale, schimbarile pH-ului din saliva sau alimentele care au zahar in continut.

Cand stiu femeile insarcinate ca au nevoie de extractii dentare

Pentru a preveni aceste complicatii, femeile ar trebui sa isi verifice dantura inainte si in timpul sarcinii. Infectiile dentare duc adesea la extractii atunci cand sunt netratate. Mai ales in acest caz, relatia pacient-medic stomatolog conteaza extraordinar de mult.

Extractii dentare | Endodontie din sector 6 | PlazaDent.ro

extractii dentare

Este foarte important ca medicul sa genereze incredere si asigure un mediu relaxant pentru pacient, prin tehnici de comunicare, precum si prin tehnici specializate dentare. PlazaDent.ro asigura toate astea si multe altele, ceea ce inseamna ca femeile insarcinate pot calca pragul clinicii din sectorul 6 al capitalei cu incredere. Concret, cateva dintre simptomele care duc la extractiile dentare sunt urmatoarele:

  • durere dentara;
  • sangerare la nivelul gingiilor;
  • imposibilitatea de a mesteca alimente;
  • carii agravate;
  • durere in zona gingiilor.

Pentru ca in primele doua trimestre ale sarcinii bebelusii se afla in cea mai importanta etapa a dezvoltarii, orice interventie medicala este de evitat, exceptie facand situatiile ce nu suporta amanare.