Distribuitorul Med Tehnica pune la dispozitia clientilor sai un mobilier medical foarte calitativ, la preturi accesibile. Aceasta companie colaboreaza cu cei mai buni producatori de echipamente medicale. Este foarte important ca mobilierul ales sa asigure tot confortul de care este nevoie, dar si siguranta pacientilor.

Pe site-ul Med-Tehnica.ro, clientii pot analiza gama diversificata de echipamente medicale, cum ar fi mese de examinare ginecologica, noptiere, mese de servit la pat si dulapuri. Pe langa mobilier, cadrele medicale pot achizitiona de aici si uniforme medicale. Med-tehnica are un singur scop: dotarea tuturor clinicilor si spitalelor cu dispozitive performante si produse medicale de inalta calitate.

Care sunt caracteristicile unui mobilier medical de calitate?

Spitalele, cabinetele medicilor si clinicile au nevoi specifice in ceea ce priveste mobilierul. Una dintre cele mai importante caracteristici de care trebuie sa dispuna un mobilier medical este siguranta. Este foarte important ca mobilierul ales sa fie conform standardelor. Pacientii trebuie sa beneficieze de cele mai bune conditii.

Oamenii de toate varstele si dimensiunile frecventeaza spitale si clinici. Prin urmare, mobilierul pentru spitale si clinici trebuie sa fie sigur si confortabil de utilizat pentru toata lumea, indiferent de varsta si dimensiunea corpului. Durabilitatea mobilierului este o caracteristica foarte importanta ce trebuie luata in considerare.

Mobilier medical | Uniforme medicale | Med-Tehnica.ro

uniforme medicale

Se recomanda optarea pentru piese de mobilier care se intretin usor. In cazul in care elementele sunt ciobite sau zgariate, se vor acumula foarte multe bacterii, care sunt foarte greu de indepartat. De aceea este important sa se opteze pentru un mobilier medical cat mai rezistent. In ceea ce priveste paturile electrice, mare atentie la perioada de garantie!

Ultimele doua caracteristici de care trebuie sa dispuna un mobilier medical sunt designul ergonomic si modalitatea simpla de utilizare. Este foarte important ca personalul medical sa poata utiliza cu usurinta mobilierul medical, in asa fel incat sa realizeze corespunzator toate procedurile medicale. Pentru un mobilier inovativ si foarte calitativ, Med Tehnica este o varianta foarte buna.