Pacientii care si-au pierdut unul sau mai multi dinti, fie ca au fost implicati in accidente, fie ca au suferit traumatisme cranio-faciale trebuie sa se ingrijeasca de urgenta de propria dantura si sa apeleze cat mai repede la un implant dentar in Bucuresti. Este vorba despre o solutie moderna, cu ajutorul careia golurile din cavitatea bucala pot fi umplute, astfel incat femeile si barbatii sa isi pastreze forma fetei si, in acelasi timp sa poata continua sa se bucure de o viata normala din toate punctele de vedere. In randurile ce urmeaza sunt prezentate principalele avantaje ale implanturilor, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung!

Tehnologie moderna

Pentru inceput, important de stiut este ca implanturile pot fi realizate cu ajutorul unei tehnologii moderne. Medicii stomatologi dispun de aparatura de ultima generatie, datorita careia interventiile sunt mult mai rapide si mai eficiente, fara a provoca pacientilor dureri sau disconfort.

Sanatate pe termen lung

Un alt avantaj ale optarii pentru un implant dentar este acela ca femeile si barbatii care decid sa isi faca o astfel de interventie isi asigura un nivel ridicat al calitatii danturii pe termen lung. Mai exact, pacientii care isi completeaza golurile se pot bucura in continuare de o vorbire corecta, de o masticatie potrivita, dar si de un aspect fizic placut, cu ajutorul caruia sa poata zambi si rade nestingheriti! Pentru un implant dentar se poate apela la clinica Implantologiesector4.ro .

Protejarea intregii danturi cu un implant dentar

Implanturile nu au doar rolul de a completa golurile din cavitatea bucala. Alegand aceasta solutie, pacientii isi protejeaza intreaga dantura. De ce? Traind in continuare cu dinti sau masele lipsa, femeile si barbatii se confrunta cu riscul ca dintii dimprejur sa se strambe, pana cand intreaga cavitate bucala ajunge sa aiba o pozitie gresita. Mai exact, vorbirea poate fi afectata, la fel ca si aspectul fizic.

Implant dentar in Bucuresti | implant dentar | Implantologiesector4.ro

implant dentar in Bucuresti

 

O interventie simpla, fara durere

Nu in ultimul rand, tot pe lista avantajelor implanturilor dentare se numara si faptul ca interventia pe care medicii o au de realizat nu este una dureroasa pentru pacienti. Chiar daca femeile si adultii s-ar putea sa simta un usor disconfort, per ansamblu, realizarea si aplicarea implanturilor se poate face in conditii excelente. Ulterior, pacientii trebuie sa urmeze sfaturilor doctorilor si sa aiba rabdare pana cand se obisnuiesc cu implanturile. In doar cateva saptamani, insa, totul va parea natural si firesc!