In ce conditii este recomandat implantul dentar la pacienti

Absenta unuia sau mai multor dinti sau masele poate duce la probleme grave ce tin de estetica si de increderea in sine a pacientilor. Unii se pot simti jenati atunci cand vorbesc sau cand zambesc si acest lucru le aduce neplaceri pe plan social, dar si pe plan personal sau profesional. Un om care nu poate zambi cu toata increderea se poate confrunta cu o depresie sau cu probleme de personalitate.

Multumita evolutiei tehnologiei stomatologice moderne, in clinica de stomatologie Nicolae Grigorescu pacientii sunt intampinati cu o multime de solutii pentru a acoperi golurile din gura, printre care si cea mai costisitoare, dar foarte eficienta, metoda implantului dentar. Serviciile de implantologie asigurate in clinica stomatologica din sector 3 indeplinesc toate standardele impuse in domeniu la nivel international.

Ce avantaje prezinta implantul dentar si carei grupe de pacienti se adreseaza

Implantul dentar este o metoda moderna de inlocuire a dintilor cazuti, in primul rand prin inlocuirea radacinii cu un surub de titan, de care se prinde bontul protetic si coronita. Indiferent de cat de multe spatii libere sunt in cavitatea bucala a pacientului, acestea pot fi umplute fara probleme cu conditia sa nu aiba probleme de sanatate, sa aiba maxilarul bine dezvoltat si sa fie de acord cu aceasta procedura invaziva de inlocuire a dintilor cazuti.

Edentatia este una din cele mai des intalnite probleme cu care vin pacientii la cabinetul cabinetstomatolog.ro , iar medicii de aici propun mai multe rezolvari. Fie medicii recomanda o lucrare protetica fixa, in cazul in care dintii ramasi sunt buni, fie o proteza mobila partiala sau totala, in functie de numarul de dinti si masele lipsa, fie medicul recomanda pacientilor metoda implantului dentar.

Ultima varianta este cea mai potrivita alegere din toate punctele de vedere. Dintii par naturali, zambetul este complet, pacientul isi va recapata increderea in sine, igiena va putea fi realizata cu usurinta, pacientul nu trebuie sa se teama ca implantul se cariaza sau se sparge, sau ca nu este acceptat de organism.

Stomatologie Nicolae Grigorescu | clinica stomatologica din sector 3 | cabinetstomatolog.ro

stomatologie Nicolae Grigorescu

Implantul dentar este o solutie durabila, care, daca este ingrijita in mod corect, poate dura o viata, ajutand la imbunatatirea masticatiei si a vorbirii si fiind foarte avantajoasa din punct de vedere financiar pe termen lung. Pacientii sanatosi din punct de vedere clinic care nu sufera de afectiuni care le pot pune viata in pericol pot opta pentru implanturi dentare.