Din ce in ce mai multe femei renunta la aparatele de ras clasice, la epilatoare, la ceara dureroasa si la crema depilatoare care nu miroase prea frumos in favoarea sedintelor de epilare totala la salon. Inainte de o asemenea procedura de epilare folosind lumina intens pulsata, clientele salonului FreeStyleBeauty.ro trebuie sa stie care sunt beneficiile tratamentului, care sunt riscrurile la care se expun, daca au sau nu au voie sa se expuna acestei proceduri si la cat timp trebuie sa revina la salon, precum si de cate sedinte au nevoie.

Ce trebuie sa stii despre procedura de epilare totala la salon

Ca orice metoda, epilarea totala la salon are indicatii si contraindicatii, are avantaje si dezavantaje, are reactii adverse posibile si clientii sau clientele trebuie sa fie puse la punct cu toate aceste informatii inainte de a investi in eliminarea completa a parului de pe picioare, de pe maini, de pe abdomen, de la axila sau din zona inghinala.

Este foarte important de stiut faptul ca la epilarea definitiva nu pot apela femeile insarcinate, persoanele care sufera de diabet, de boli cardiace, de epilepsie, hemofilie sau boli ale pielii, precum si persoanele ce urmeaza tratamente anticoagulante sau fotosensibile. Atat femeile, cat si barbatii pot apela la aceasta procedura de epilare definitiva in cadrul celui mai cunoscut salon de vopsit Balayage in Bucuresti.

Reactii adverse pot sa existe, ca si in cazul oricarei alte proceduri, de aceea este indicat ca atat pacientele, cat si specialistii salonului sa respecte procedura. Incepand cu varsta de 18 ani persoanele pot alege epilarea definitiva.

Pentru ca toate celelalte metode de epilare sunt acum destul de costisitoare si adesea parul revine la forma lui initialasi creste foarte rapid, metoda de epilare definitiva se presupune ca scuteste femeile de batai de cap si de cheltuieli suplimentare. Femeile au toate motivele sa apeleze la serviciile de epilare definitiva pentru a uita complet de grija epilarii.

Epilare totala la salon | Vopsit Balayage in Bucuresti | FreeStyleBeauty.ro

epilare totala la salon

Aceasta metoda este rentabila, sedintele dureaza foarte putin si nu afecteaza sanatatea utilizatoarelor. In plus, aceasta metoda nu produce leziuni la nivelul pielii, este sigura pentru toate tipurile de par si de piele, de orice culoare si nu costa o avere.

Pentru ca rochita sau fustita preferata trebuie imbracate cu demnitate ori de cate ori situatia o impune, pentru ca nimanui nu ii place sa se epileze in ultima clipa, doamnele si domnisoarele, dar si domnii au acum la dispozitie o metoda eficienta de a elimina firele de par de pe corp.