Stilul casual a capatat o popularitate tot mai mare in ultimii ani, acesta reprezentand o imbinare armonioasa intre elemente vestimentare elegante si cele confortabile. Aceasta caracteristica este specifica si in cazul unor pantofi casual de dama, care pot fi asortati cu usurinta atat unei tinute de business, cat si uneia mai relaxate sau chiar sport.

Astfel, stilul casual a capatat inflexiuni in functie de elementele folosite preponderent intr-o tinuta, motiv pentru care astazi se vorbeste despre stilul sport-casual, business-casual sau smart-casual. Indiferent al carui stil sunt adepte, femeile pot gasi perechea de pantofi casual potrivita in magazinul online LaFeteCochete.ro, care are o gama foarte larga de incaltaminte si produse vestimentare destinate femeilor.

Care sunt particularitatile stilului casual?

Stilul casual reprezinta o combinatie intre eleganta, texturi lejere si fluide, atitudine relaxata si increzatoare, cu variatii de culoare moderate. Astfel ca principalele culori folosite in crearea unei tinute casual sunt maro, crem, gri, alb, negru sau alte culori pale, care sa nu iasa in evidenta. Acestea pot fi insotite de un element de o culoare mai puternica, dar care sa nu transforme tinuta intr-una excentrica.

Pantofi casual de dama | Incaltamintea de dama | LaFeteCochete.ro

pantofi casual de dama

In ceea ce priveste incaltamintea de dama casual, cuvantul care o defineste este confortul, motiv pentru care la o cercetare prin magazinele, fizice sau online, se poate observa ca aceasta este adesea cu o talpa joasa sau cu un toc foarte mic si gros, care sa permita purtarea indelungata fara aparitia durerilor de picioare cauzate de pantofi.

Ce tinute pot fi completate de pantofii casual de dama?

Prin urmare, adeptele stilului business-casual pot integra o pereche de pantofi casual la o tinuta formata dintr-o pereche de pantaloni eleganti, cu un tricou simplu, monocromatic si un sacou asortat.

In schimb, orice tinuta smart-casual poate fi completata cu succes de o astfel de pereche de incaltaminte, indiferent daca este vorba despre o pereche de blugi sau o fusta cu tricou ori chiar de o rochie.

In concluzie, stilul casual este unul care ofera o libertate destul de mare femeilor in ceea ce priveste combinatiile vestimentare, acesta fiind si unul dintre motivele pentru care a devenit atat de popular.