Serviciul de inchirieri platforme de lucru la inaltime este din ce in ce mai ales de foarte multe multi operatori in diferite industrii. Indiferent ca este vorba de spalarea geamurilor sau afisarea de bannere, platformele aeriene sunt utilizate din mai multe motive, muncitorii putand sa isi indeplineasca nenumarate sarcini.

Avantajele inchirierii de platforme de lucru la inaltime

Intrucat majoritatea clientilor folosesc platforme de lucru la inaltime doar pentru anumite proiecte si pentru perioade limitate de timp, este recomandat sa inchirieze aceste platforme, costurile mari de achizitionare si intretinere fiind nejustificate.

Platforma pentru lucru la inaltime este construita pentru a putea fi folosita impreuna cu un sistem de ridicare motostivuitor sau transpalet. Aceasta permite accesul in siguranta la inaltime pentru cei care vor sa faca inventariere acolo unde este necesar. Platforma se poate folosi pentru lucru la intaltime atat in interior, cat si in exterior, aceasta conferind singuranta necesara pentru lucrator.

Platforma de acces pentru lucru la inaltime este dotata cu sistem de asigurare in furcile motostivuitorului, usa este echipata cu sistem de inchidere, iar partea din spate a platformei este suprainaltata pentru protectie fata de echipamentul de ridicare folosit in manipularea platformei. Platforma de acces poate fi utilizata de pana la 3 persoane simultan.

Platforma de lucru la inaltime este solutia ideala, mult mai sigura si eficienta fata de scari, in lucrul, manevrarea, ridicarea, depozitarea, logistica produselor in depozite, fabrici, spatii industriale.

Inchirieri macarale | Inchirieri platforme de lucru la inaltime | AdUtilaj.ro

inchirieri macarale

Aceasta este proiectata pentru a face munca mult mai rapida si usoara, datorita razei de rotire stransa pentru manevrare in spatiile mici si a caracteristicilor sale integrate, pentru confortul ridicat al operatorului.

De asemenea, cei care vor sa apeleze la inchirieri macarale pentru un numar mare de aplicatii, o pot face cu incredere. Macaralele pot oferi toata forta necesara pentru cei care le folosesc ca principale ascensoare pe santierele de constructie sau pentru a instala unitati de climatizare pe acoperis.

Pe AdUtilaj.ro se pot inchiria utilaje pentru efectuarea lucrarilor la inaltime, macarale, utilaje cu ajutorul carora se pot transporta piese industriale foarte grele, ofertele putand fi analizate in detaliu.