Semne care trimit copiii la dentist

Dentistii pentru copii ii ajuta pe acestia in prevenirea problemelor de sanatate orala. Ii incurajeaza pe parinti sa-si aduca copiii la cabinetul stomatologic de cel putin doua ori pe ani, deoarece aceste examinari pot aduce la lumina diverse probleme care se ascund in spatele unor mici sensibilitati. Numai asa, cei mici vor avea parte de un periaj profesional si alte proceduri care pot preveni probleme de sanatate orala cum ar fi cariile sau bolile gingivale.

Ingrijirea preventiva regulata este cea mai buna metoda de a obtine o dantura sanatoasa. Uneori, copiii pot dezvolta o carie sau o infectie. In acest caz, este necesara vizita la stomatolog. Iata ce anume va poate trimite copiii la un cabinet stomatologic pentru copii!

Cand copiii afirma ca dintii lor au devenit durerosi, nu trebuie amanata consultarea unui dentist pentru copii. Daca dupa ce copiii isi spala dintii, insa mai acuza dureri, nu stati pe ganduri, ci programati o intalnire cu un stomatolog cat mai repede posibil. Durerea este semn ca pot exista carii dentare chiar daca acestea nu se vad.

Dintii de lapte ai copiilor vor cadea, acesta fiind cursul natural al lor. De obicei, acest proces nu va crea foarte mari probleme si nici dureri. S-ar putea sa existe un anumit disconfort, insa daca apar dureri, acestea pot fi semne ale unei infectii severe. Evident, este necesar sa programati o vizita la cabinetul stomatologic!

Cei mici se mai pot confrunta si cu schimbarea culorii dintilor, situatie care daca nu este luata in vizor, dintele poate muri. Exista si alte motive pentru care dintii isi pot schimba culoarea, insa cea mai frecventa cauza este cea genetica. Un tratament corect poate avea loc numai dupa determinarea corecta a cauzei.

Cabinet stomatologic pentru copii | stomatologie pentru copii in sector 3 | stomatologiecopiisector3.ro

cabinet stomatologic pentru copii

Exista o stomatologie pentru copii in sector 3 la care puteti merge pentru orice probleme dentare ale celor mici. Este important sa faceti acest lucru inca de timpuriu pentru ca numai asa situatia va fi tinuta sub control, iar copilul va creste cu o dantura sanatoasa. Accesati www.stomatologiecopiisector3.ro pentru a afla mai multe informatii si pentru programari online!