Ticket to Paradise este comedia romantica a toamnei, un film superb realizat de Ol Parker (Mamma Mia) si sprijinit de o distributie de vis.

Comedia “fel good” a toamnei ii duce pe spectatori pe plaje de nisip fin alaturi de actori si actrite de la Hollywood pe care ii cunoastem si ii adoram. David (deliciosul George Clooney) si fosta sa sotie Georgia (fabuloasa Julia Roberts) se reunesc – in ciuda faptului ca nu se prea tolereaza unul pe celalalt – in incercarea de a impiedica nunta fiicei lor Lily, organizata in mare graba la Bali.

Ei insisi s-au casatorit de tineri dupa ce s-au indragostit unul de celalat la facultate. Iata-i decisi sa nu isi lase progenitura sa comita aceeasi greseala. Oripilati de ideea ca fiica lor intentioneaza sa se marite cu un cultivator de alge local (Gede, interpretat de Maxime Bouttier), iata-i in plina misiune si pe cale sa aiba parte de situatii amuzante si delirante deopotriva. Cea mai matura in toata aceasta situatie ramane viitoarea mireasa care, de-a lungul anilor, a invatat sa gestioneze niste parinti incontrolabili.

In ce fel sprijina trecutul actorilor succesul filmului?

George Clooney si Julia Roberts au devenit actori atemporali datorita rolurilor interpretate de-a lungul vremii. Nimeni nu o va uita vreodata pe Julia in Pretty Woman sau in Erin Brockovich, rol pentru care a primit un Oscar pentru cea mai buna actrita in 2001. La 55 de ani inca arata fenomenal, are un zambet ravasitor. Nici George Clooney nu se lasa mai prejos, parca devine mai frumos odata cu inaintarea in varsta.

In primele 10-15 minute ale filmului exista un schimb de replici amuzante, filmate cu ritm si folosind tehnica cadrelor paralele. De altfel, dupa parerea noastra sunt si cele mai bune momente din intregul film. Chiar daca nu o sa razi cu gura pana la urechi, vei zambi de mai multe ori de-a lungul vizionarii filmului chiar si atunci cand certurile dintre Julia Roberts si George Clooney ti se par prea mult. Locatiile in care s-a filmat sunt pur si simplu superbe. Indiferent de cum incepe filmul stii ca se va termina cu ei…impacandu-se.